perjantai 1. marraskuuta 2013

Viikkotiedote 1.11.2013

Neloset keraamikkoina


Neloset osallistuivat viiden viikon ajan Annantalolla pidettyihin taidepajoihin. Valittavissa  oli keramiikkapaja, kuvataidepaja ja grafiikkapaja.

 
Pajoissa syntyi koko joukko hienoja töitä, jotka ovat nähtävänä  koulun käytävällä.
 
 

Uutta oppimaan

Tällä viikolla opettajat ovat kilvan opetelleet uutta pilvipalvelua ja sähköpostiohjelmaa. Nyt koulussamme on Office 365 -palvelu, joka pitää sisällään sähköpostin lisäksi kalenterin ja SkyDrive -tallennustilan.
 

Opettajien ja oppilaiden uudet sähköpostit luetaan osoitteessa o365.edu.hel.fi. Vanhat sähköpostit säilyvät toistaisesksi osoitteessa webmail.edu.fi. Kaikki sähköpostiosoitteet säilyvät samoina.Syysmarkkinat lähestyvät!


 

Yhtenäiskoulun perinteikkäät Syysmarkkinat vietetään lauantaina 23.11. kello 11-14. Markkinapäivään onkin enää kolmisen viikkoa aikaa, ja luokissa riittää touhua ja tohinaa, kun monenlaista myytävää, esitettävää ja puuhattavaa valmistellaan yhteisvoimin!

Vanhempainyhdistyksen hallitus hoitaa suurimman osan Syysmarkkinoiden etukäteisjärjestelyistä, ja markkinapäivän aikana yleisjärjestelyt hoidetaan edellisten vuosien malliin kaikkien koulun vanhempien yhteistyönä. Peruskoulun luokille on yhdyshenkilöiden kautta jaettu luokkien tehtäväalueisiin liittyvä informaatiopaketti, ja lisää tietoa seuraa lähiviikkoina reppupostissa!

Lisäksi toivotaan kaikkien vanhempien osallistumista Syysmarkkinoiden suosittujen pika-arpajaisten palkintojen hankkimiseen. Kenties työpaikalta löytyy jotain mukavaa arpajaisvoitoksi pyydettävää, tai ehkäpä tuttavan yrityksestä liikenee lahjakortti tähän tarkoitukseen? Arpajaisvoittoja voi toimittaa koulun kansliaan keskiviikkoon 20.11. saakka.

Kiitos kaikille jo etukäteen osallistumisesta yhteisiin Syysmarkkinoihin! Yhdessä tekemällä saamme varmasti jälleen kerran mukavan markkinapäivän aikaiseksi!


 

Hyvää halloweenia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti