perjantai 25. lokakuuta 2013

Viikkotiedote 25.10.2013

Koulu tyhjäksi kolmessa minuutissa


Torstaina Ynkissä pidettiin poistumisharjoitus yhteistyössä Haagan pelastusaseman kanssa. Samalla testattiin palohälytinten ja hätäpoistumisteiden toimivuutta. Tällä kertaa tilanteeseen saatiin autenttisuutta ihan oikean näköisellä savulla.
 
 
Kun rakennuksesta oli poistuttu, piti ilmoittautua turvallisuusvastaavalle, joka varmisti että jokainen ryhmä oli saapunut pihalle.Haagan pelastuslaitoksen turvallisuuskouluttajat Ronald ja Lars antoivat poistumisharjoituksesta koululle hyvää palautetta. Koulu oli tyhjä ennätyksellisessä kolmessa minuutissa hälyksen alkamisesta. Erityisesti lukiolaisia kiiteltiin rauhallisesta ja esimerkillisestä toiminnasta: isommat auttoivat ja kannustivat pienempiä.

Luokissa pohdittiin harjoituksen jälkeen, miten toimia ihan oikeassa hätätilanteessa. Tärkeintä on muistaa maltti. Savun sekaan ei mennä ja ovi pitää laittaa poistuessa kiinni. Suunta on aina ulospäin ja perillä pitää ilmoittautua.

Lukutaito kuuluu kaikille

Yläkoulu osallistui perjantaina taksvärkkiin, jonka tuotto kerätään tänä vuonna  Sierra Leonen nuorille.


Keskiviikkona Taksvärkin vapaaehtoiset kansainvälisyyskouluttajat pitivät salissa infotilaisuuden, jossa joutui testaamaan tietojaan maailman lukutaidon tilasta ja punnitsemaan samalla omia arvojaan. Tämän vuoden taksvärkkitavoitteena on saada Sierra Leonen lukemattomat tytöt lukemaan.

Lukiolaisilla musailta torstaina 31.10.

Ensi torstaina 31.10. lukiolaiset  viettävät musailtaa, jonne ovat tervetulleita  kaikki lukiolaiset, yhdeksännet luokat ja opettajat. Tilaisuus alkaa salissa klo 18. Esiintymässä on koko joukko opiskelijoiden bändejä.

Ja alakoululla halloween-disko perjantaina 1.11.

Kuudes luokka järjestää puolestaan koko alakoululle suunnatun diskon ensi perjantaina 1.11. Tilaisuus alkaa klo 17.30 ja kestää klo 20 asti. Tarkempaa tietoa tulee ensi viikon aikana reppupostin tai wilman välityksellä.

Hyvää talviajan aloitusta!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti