perjantai 8. marraskuuta 2013

Viikkotiedote 8.11.2013

Lukiolaiset ja ysit musiikin pyörteissä

Viime viikonloppuna juhlittiin Halloweenia, eikä tämä juhla jäänyt Yhtenäiskoulussakaan huomioimatta. Torstaina lukion oppilaskunnan hallitus järjesti toista kertaa lukion musaillan. Hallitus tiimeineen pörräsi koko päivän ympäri koulua valmistelemassa iltaa, laittamassa ruokaa ja virittämässä soittimiaan. Illalla sali olikin taianomainen ja bändit soittivat toinen toistaan paremmin. 
 
Lukio halusi kutsua myös yhdeksäsluokkaiset paikalle ja yksi illan vetonauloista olikin dj-Thomas, joka tanssitti juhlijoita esitysten välissä. Oppilaskunnan hallitus halusi myös osaltaan noteerata jo päättyneen lihaton lokakuu -tempauksen tarjoamalla pelkästään kasvisruokaa ja huomioimalla kierrätysperiaatteet.
 


 
 
 
Alakoulun omat Halloween-juhlat
 
Peruskoulu ei jäänyt yhtään huonommaksi, sillä kuudesluokkalaiset järjestivät heti seuraavana iltana oman Halloween-discon. Discon ohjelmassa oli muun muassa tanssi- ja pukukilpailu, limboamista sekä kasvomaalausta. Suosituimman aktiviteetin paikkaa havitteli kuitenkin kammokuja, joka oli niinkin menestykäs, että discoa täytyi venyttää hieman yliajalle.
 
 

 
 
 
 
Omistautumista viitosluokkalaisilta
 
Viidennen luokan oppilaat pääsivät tällä viikolla kokeilemaan taitojaan kylänrakentajina. Luokka täyttyi mitä merkillisemmistä materiaaleista, kun oppilaat rakensivat pienoismalleja kivikautisista kylistä. Asialle omistautumisen määrästä kertonee jo se, että yksi oppilaista trimmasi koiraansa saadakseen rakennusmateriaalia.
 
 
 
 
Tervetuloa keskustelemaan opetussuunnitelmasta!
 
Vuonna 2016 peruskoulu saa käyttöönsä uuden opetussuunnitelman. Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan opetussuunnitelman keskeisistä arvoista. Tilaisuus on kaikille avoin ja se pidetään Arabian peruskoulun juhlasalissa keskiviikkona 20.11.2013 klo 18-20. Oppilaiden järjestämä kahvio aukea jo klo 17. Tilaisuus on yhteinen Arabian peruskoulun, Käpylän peruskoulun, Yhtenäiskoulun sekä Koskelan ala-asteen oppilaiden sekä eskareiden kotiväelle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti