perjantai 28. marraskuuta 2014

 VIPINÄÄ VÄLITUNNILLA!

Lapset viettävät välitunneilla aikaa enemmän kuin minkään muun yksittäisen oppiaineen tunneilla peruskoulun aikana. YNKin pihalla riittääkin monenlaista puuhaa ja jokaisesta minuutista otetaan ilo irti! 

Kaikkien ynkkiläisten tuntema Poppakuilu on seikkailupaikkojen parhaimmistoa! Kiipeilyä, piiloja, majan rakennusta ja hurjia hyppyjä! Ja kun lumet tulevat, jylhiä kallioita pitkin liu'utaan ja kieriskellään.
Lähistöllä sijaitseva Poppasuo puolestaan tarjoaa parhaat kuralämpäreet ja räiskyttelylammikot. Aika moni välituntiravintola on ottanut vetensä Poppasuon lätäköistä...Tällä viikolla nautittiin ensilumen jokaisesta lohkareesta! Tässä muuten kaikki, mitä enää tiistaiaamuna pihasta löytyi...


Viime keväänä ilmiöviikolla lukiolaiset maalasivat pihaan toinen toistaan herkullisimpia leikkipaikkoja.  Tervapataa pääsee viilettämään myös toimeton välkkävalvoja, jos pää G-voimia kestää.  

Normivälitunnilla pihalla pyörii yhtäaikaa ainakin kolme eri Aasi- ja futismatsia. Pala pihaa riittää jokaiselle ja suuremmilta reviiritaisteluilta on tähän asti selvitty.

Korisporukat keskittyvät hiomaan heittotarkkuutta omassa rauhassaan pihan laitamilla.PikkuYkköset ja kummikutosensa  löytyivät leikkimästä Aarre-leikkiä. Se on itse kehitelty. Sovitaan kulkusuunnat ja askelmäärät, ja jokainen tuo käymästään kohteesta mahdollisimman kiinnostavan löydön leikkipiiriin arvioitavaksi .

Kiipeilytelineillä meno on kuin apinatalossa. Siellä viihtyvät niin isot kuin pienet. Useimpien suosikki lienee hurja ja hikinen kiipparihippa!

Lopuksi taidonnäyte kahden metrin korkeudessa... Tehkää perässä! REIPASTA VIIKONLOPPUA MEILLE KAIKILLE!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti