lauantai 22. marraskuuta 2014

Viikkotiedote 22.11.2014

Markkinamylläkkää
 
Yhtenäiskoulun käytävillä on leijaillut koko viikon mitä ihanimmat tuoksut, kun luokka toisensa perään on talkoillut viikonloppua varten. Kotitalousluokassa syntyi niin kuutosluokan leivonnaisia kuin nelosluokan perinteisiä limppuja. Koko viikko on ollut yhtä syysmarkkinasuunnittelua ja se on kyllä näkynyt.

Lauantaiaamuna koulun käytävät alkoivat täyttyä jo aikaisin, kun ensimmäiset tulivat valmistelemaan myyntikojujaan. Lukiolaiset suuntasivat koeviikon ensimmäisiin kokeisiin ja peruskoululaiset rakentelivat pisteitään. Markkinakansa valtasi käytävät jo reilusti ennen puoltapäivää ja voi mikä karnevaalimeininki heitä olikaan vastassa!
 
Kaikki luokat olivat perinteiseen tapaan valmistaneet myytävää. Oli herkkuja, tekstiilejä, joululahjaideoita, antikvariaattia sekä erilaisia toiminnallisia pisteitä, kuten kynsistudioita sekä performansseja.

Tunnelma oli jälleen kerran ihanan positiivinen. Kaikki kantoivat kortensa kekoon; niin oppilaat, vanhemmat kuin opettajatkin. Joka puolella näkyi iloisia naamoja ja leivonnaisia kaupittelevia oppialaita. Ja kyllähän ulkoilmakin tietysti oman loistonsa toi: ihana lumisade ja valkoinen maa. Samapa tuo, vaikka lumet vielä sulaisivatkin, ainakin markkinakansaa hellittiin. Otetaan siitä nyt kaikki irti. Rentouttavaa sunnuntaita kaikille! 
sxdgsdgs

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti