perjantai 14. marraskuuta 2014

 JOHAN NYT ON MARKKINAT!

YNKin yläkoulu ja lukio päättivät, että torstaina sai näyttää PAHALTA.  Osa lukion ja yläkoulun oppilaista somistautui, osa luotti arkipäiväisen lookin riittävän teemaan. Alla Daltonin veljekset hevosineen, -kiltisti koulureppu selässä, mitä siellä sitten lienee ollutkaan. Dynamiittipötkö poikineen?? Eikä vain hengestä vaan myös leivästä...eli herkkuja oli pahoille tarjolla! Kiitos Marja-opelle, joka toimi tapahtuman puuhanaisena.Openhuoneen seinälle on jälleen ilmestynyt lupaava ideoiden sekamelska. Tästä se taas lähtee. Hauskoja juttuja suunnitteilla! Tsekkaa listasta, mitä viikon päästä talo tarjoaa!
Tutkiva journalisti jalkautui luokkiin ja teki kaikenlaisia löytöjä. Näiden ekaluokassa majailleiden peikkotyttöjen tarina on tallennettu myyntiin tulevaan peikkosatukirjaan. Saisikohan sen markkinoilla omakseen kirjailijoiden nimikirjoituksella varustettuna?

Viidesluokkalaisten näpertelytaide ihastutti. Pirteät korvakorut paistuivat parhaillaan uunissa ja  avaimenperät odottivat viimeistelyä. Jos olisi tuollainen avaimenperä, ei kyllä avaimetkaan joutuisi hukkaan!

Nelosluokan taituroimat tähdet tuovat valoa ja luovat levollisen tunnelman marraskuun hämärään.
Kuvataideluokasta lakanoiden alta löytyi sieltäkin aarre. Havuja, varpuja, itsetehtyjä keramiikkakoristeita: näistä tarpeista syntyy lukiolaisten käsissä jouluiset kranssit.
  
Perinteiseen tapaan vanhempainyhdistys ruokkii markkinaväkeä monin herkuin. Tervetuloa pannarin kruunaamalle keittolounaalle tai maittaville kahveille.
 
Vanhempainyhdistyksen arpajaiset ovat joka vuosi olleet menestys, joten lahjoituksia voitoiksi otetaan mieluusti vastaan. Ne pyydetään toimittamaan opettajan huoneeseen viimeistään keskiviikkona 19.11.
 
Ja välituntipihalla ollaan harjoiteltu koko syksy myyntitaitoja. Oma kauppaleikki hioo puotipuksuista todellisia myyntitykkejä. Välkkävalvoja pääsee aina osalliseksi mitä ihanimmista herkuista, jotka ovat pitkän tuotekehittelyn tulos. Ja varsin asiakasystävällisin hinnoin! 
Oli myös jäähyväisten aika. Eron haikeus lieveni hieman, kun ekaluokkalaiset ja kutosen kummit saattelivat ystävänsä juhlien matkaan kohti Ghanaa. Kainaloon pujotettiin ystäväkirja muistoksi ensimmäisistä koulukavereista. 
Voi hyvin, Theofenia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti