lauantai 11. tammikuuta 2014

Viikkotiedote 11.1.2014


Tervetuloa takaisin kouluun

Näin se vain pyörähti jälleen uusi vuosi käyntiin. Maanantaina vielä lomailtiin, mutta tiistaina ovet avautuivat ja luokkahuoneet täyttyivät eri-ikäisistä oppijoista.  


Avoimet ovet

Vuotuinen avointen ovien päivä sijoittui tällä kertaa heti ensimmäisen kouluviikon lauantaille. Ystävät ja sukulaiset pääsivät vapaasti seuraamaan oppitunteja oman kiinnostuksensa mukaan. Päivän aikana myös pidettiin uusien ykkösluokkalaisten tiedotustilaisuus, johon saapui kiitettävä määrä YNKistä kiinnostunutta porukkaa.



Opetus tapahtui maanantain lukujärjestyksellä aivan normaalisti koko koulussa. Samaan aikaan liikuntasaliin oli järjestetty messutapahtuma, jossa esiteltiin lukiomme uutta kulttuuripainotusta. Puolenpäivän aikaan lukion rehtori Sari Tiitta esitteli lukiomme toimintaa ja kertoi Yhtenäiskoulun lukion käytävillä puhaltavista uusista tuulista. 



Yhtenäiskoulun lukio pyrkii vastaisuudessa painottumaan kulttuurilukioksi ja järjestämään tämän puitteissa lisää erilaisia kulttuurikursseja sekä ilmiöiden että uusien projektien kautta. Jo tuttujen musikaalien ja taidehistorian matkojen oheen ollaan jo tänä keväänä saatu uusi Italian ruokakulttuuri kurssi, jossa oppilaat pääsevät tekemään italaisia ruokia kotitalousopettaja-Marjan johdolla ja joka huipentuu keväällä järjestettävään Rooman matkaan. Myös uusia ilmaisutaitoprojekteja, musiikin, kuvataiteen ja luovan kirjoittamisen kursseja on suunnitteilla. Palloa on heitetty myös oppilaskunnalle, jolla on mahdollisuus käyttää ääntänsä ja kertoa, mistä opiskelijat olisivat kiinnostuneita.



Näissä merkeissä oli varmasti itse kullakin mukava palata oppimisen pariin. Siispä vielä kerran: Tervetuloa aloittamaan vuotta 2014 Yhtenäiskouluun!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti