perjantai 24. tammikuuta 2014

Viikkotiedote 24.1.2014

Aakkossoppa lämmittää

Ulkona paukkuu pakkaset ja koulun piha huokuu kauneinta talvista tunnelmaa. Tähän vuodenaikaan lämmikkeeksi kolmosluokkalaiset keittelivät Häiskän johdolla hieman aakkossoppaa. Nyt hienot vokaalit ja konsonantit hyppelevät koulun seinillä kaikkien ihmeteltävinä.


Talviolympialaishuumaa

Tällä viikolla oppilaamme ovat päässet nauttimaan talvisesta ympäristöstä monin eri tavoin. Välituntisin piha täyttyy usein eri-ikäisistä sulassa sovussa jalkapalloa pelaavista oppilaista. Aurinko antaa energiaa, joten tarpeeksi vaatetta päälle ja rohkeasti pihalle - muutkin kuin koulun nuorimmat.
 


Tällä viikolla iltapäiväkerholaiset pääsivät kokemaan oikeaa olympiahenkeä, kun heille järjestettiin talviolympialaiset. Lajeina niin ulkona kuin sisätiloissakin oli muun muassa keilaaminen, turbokeihäs, köydenveto, viivahippa ja erilaiset viestit. Lisää kuvia löytyy Yhtenäiskoulun oppilaiden blogista.


 
Draamakoulutusta opettajille

Opettajat pääsivät kouluttautumaan torstai-iltapäivänä, kun saimme vieraaksemme draamakouluttaja Anna-Mari Laulumaan. Aiheesta kiinnostuneet opettajat pääsivät kokeilemaan erilaisia draamaharjoituksia ja oppivat, miten draamaa ja toiminnallisuutta saisi tuotua myös oppiaineisiin, kuten matematiikka tai kielet, jotka eivät itsessään aihetta juurikaan sivua. Hauskaa ja opettavaista. Eiköhän koulutuksen tuloksia tulla pian näkemään myös oppitunneilla. Ainakin koulutuksen jälkeen opettajanhuone täyttyi varsin inspiroituneista opettajista.Abien urakka alkoi

Abien lukuloma lähestyy. Sitä ennen edessä on kuitenkin vielä yksi koeviikko. Suurimmalta osin tämä tarkoittaa abien kohdalla ylioppilaskokeisiin valmistavia preliminäärikokeita. Tänään perjantaina abit aloittivat urakkansa äidinkielen tekstitaidon preleillä. Yhtenäiskoulu toivottaa kaikille abeille tsemppiä ja jaksamista tulevaan urakkaan. Jaksakaa puurtaa nyt, keväällä se palkitaan!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti