perjantai 24. toukokuuta 2013

Viikkotiedote 24.5.2013

Oppilasesitysilta tuo kesän


Ynkin perinteinen oppilasesitysilta keräsi jälleen kerran salin täyteen kannustavaa yleisöä.Tänä vuonna juontajina toimivat nuorimmat oppilaat, ja lavalla näkyi jos jonkinlaista hahmoa, inkkaria, muumia ja nokikolaria.Ilta alkoi kahdeksas- ja yhdeksäsluokkalaisten bändiesityksellä, jossa oli räppiä ja ripaus romantiikkaa.Seitsemännen luokan tytöt veivät yleisön mukanaan 70-luvun tunnelmiin.


Ekaluokan intiaanijoukko saapui rohkeana lavalle ja liikutti yleisöä ikitutulla intiaanilaululla.Tokaluokkalaisten esityksessä yleisö sai kuullakseen nuohouksen lyhyen oppimäärän, kun Häiskän luotsaama huutokuoro kajautti ilmoille ohjeet hormistojen oikeaoppisesta hoidosta. 


Nokikolari sai esityksessä aitiopaikan.


Vitosten esityksessä seikkailtiin Rooman valtakunnassa......ja kolmoset kävivät koulua Muumilaaksossa.


Nelosten rytmikäs esitys nostatti kapinan koululuokassa. Nyt riittää kokeet ja opiskelu!


Iltaan kuuluivat myös kuudesluokkalaisten viedeoesitys ja lukiolaisten lukiolaisten musiikkisesitys.


Kiitos kaikille upean illan esiintyjille, järjestäjille ja yleisölle!

Mitaleja jaossa


Kuluvan kevään aikana koulusta on ahkerasti osallistuttu koulujen välisiin urheilukisoihin. Menestystä on tullut erityisesti uinnissa ja sisäjalkapallossa. Perjantain aamunavauksessa pidettiin palkintojenjako, jossa mitaleja ei säästelty.


Liikunnan opettaja Sami jakoi kisoissa menestyneille mitalit.

Näin kisoissa menestyttiin:

Uinnin viestikilpailussa saivat kultaa kuudennen luokan Niki, Miska, Iivo ja Dan. Niki saavutti hopeaa myös yksilökisassa. Parhaasta lähdöstä puolestaan palkittiin viidennen luokan Vilja. Sisäjalkapallossa hopeta toivat Ynkkiin kuudennen luokan joukkuelaiset Niki, Kalle, Verkku, Peik, Iivo, lauri, Dan Pinja, Ansku, Erika, Ella, Sade ja Viola.Onnea voittajille! 

Toimintakertomus viittä vaille valmisKun lukukausi lähenee loppuaan, on aika kirjoittaa toimintakertomusta. Vilja, Noora ja Ali saivat tehtäväkseen kirjata muistiin alakoulun oppilaskunnan työsarkaa.

Enää viikko koulua!

 1 kommentti:

  1. Tuo kolmosten Muumilaakso-juttu tuntui kyllä vähän hassulta, sillä miltei kukaan sen asukkaista ei ole mitään kouluja käynyt. Esimerkiksi Muumipappakin eli Tove Janssonin Muumipapan urotyöt -kirjassa lapsuutensa erään hemulin (japsianimaatiossa vilijonkan) pitämässä orpokodissa, josta hän karkasi. Tosin animaatiosarjassa (siinä japanilaisessa) on eräs Papan muistelmien kanssa vähän ristiriitainen jakso nimeltä Koulu kutsuu, jossa Papan vanha koulukaveri Hömelö tulee yllättäen vierailulle ja he lähtevät katsomaan vanhaa opinahjoaan.

    VastaaPoista