perjantai 17. toukokuuta 2013

Viikkotiedote 17.5.2013

Ihana ihana leirikoulu


Tiian kutoset viettivät huikean ihanat leirikoulupäivät Karjalohjan Pellin leirikoulussa. Ohjelmassa oli kaikenlaista jännittävää seikkailua ja ennen kaikkea mukavaa yhdessäoloa.

 

 
Yhtenä leirikoulun vetonaulana oli rakentaa oma purjealus. Jokainen ryhmä sai rakennusmateriaaliksi kaksi intiaanikanoottia, muutaman melan, köyttä ja kaistaleen purjekangasta. Masto piti käydä itse noutamassa metsästä. Ja hienosti kulki jokainen alus, vaikka vähäinen tuuli ei tahtonutkaan tarttua purjeisiin. Onneksi matka kuitenkin edistyi lihasvoimin.
 
 
Välillä vesiltä siirryttiin yläilmoihin kiipeilemään. Puiden väliin oli kiinnitetty seikkailurata, joka ei ollut pelkästään jännittävä vaan myös vähäsen pelottava. Eteneminen vaijerien varassa kymmenen metrin korkeudella haastoi kokeilemaan omia rajojaan.
 
 
Lohjanjärven vesi oli vielä kylmää, mutta se ei estänyt vauhdikkaita vesileikkejä. Moottoriveneeseen kiinnitetty kumirengas oli aina täynnä kylmästä kyydistä pitäviä matkustajia.
 
 

 
Seikkailun lomassa ennätti aina olla nälkä. Makkara ja tikkupullat maistuivat taivaallisen hyviltä, kun ne sai itse käristää nuotiossa.
 
Kolmen päivän leirikoulu tuntui päättyvän kovin nopeasti. Kohta oltiinkin jo takaisin koulussa ja arjessa, montaa muistoa rikkaampana ja entistä tiiviimmin yhdessä.
 

Tervetuloa oppilasesitysiltaan


Tervetuloa Ynkin perinteiseen oppilasesitysiltaan ensi tiistaina 21.5. Vitosluokkalaisten puffetti aukeaa klo 17.30 ja esitykset salissa alkavat klo 18. Myynnissä on myös Ynkin vanhempainyhdistyksen Ynk- ja Käpylä-pinssejä, joiden tuotto menee koulun hyväksi. Varaa siis pikkurahaa mukaan!

Lämpöä viikonloppuun!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti