perjantai 1. maaliskuuta 2013

Viikkotiedote 1.3.2013

Talvisia terveisiä
Vanhempainyhdistyksen infopisteellä Taivaskallion laskiaistapahtumassa pari viikkoa sitten riitti vilskettä. Yhtenäiskoulun asiat kiinnostivat laskiaisen viettäjiä, ja sekä pihahankkeelle että energiajuomat K-16 -kansalaisaloitteelle saatiin mukavasti kannatusta.

Tämänkertainen viikkotiedote on kokonaisuudessaan vanhempainyhdistyksen viesti vanhemmille. Lukekaa siis tarkkaan, asiat ovat tärkeitä. Mukana on myös kuvia Yhtenäiskoulun talviliikuntapäivästä, jota vietettiin keskiviikkona loistavassa talvisäässä raviradan jäällä, Käpylän pulkkamäissä ja Talman laskettelurinteissä. 


Toukobileet Nyyrikissä 19.4.
Huhtikuussa tempaistaan juhlimalla koulun pihan parantamiseksi - osallistumalla Toukobileisiin lahjoitat muutaman euron Operaatio Pihaan. Toukobileissä on hyvän seuran ja musiikin lisäksi herkullista ruokaa, yllätysesiintyjiä ja huutokauppa, jonka tuotto menee suoraan koulun pihan parannukseen. Varaa aika kalenteriisi ja laita sana kiertämään – Toukobileet is back!
 Kuvassa bileiden tunnelmia kymmenen vuoden takaa. Esiintyjiä toivotaan Toukobileisiin vielä lisää - jos olet viihteen ammattilainen tai innokas harrastaja, olisimme kiitollisia avustasi! Koko illan keikkaa emme odota, pienikin setti riittää.


 Myös Toukobileiden huutokauppaan tarvittaisiin vielä huutokaupattavaa: taidetta, keräilyesineitä, palvelulahjakortteja... Lahjoittamalla kannat oman kortesi kekoon paremman koulunpihan hyväksi.
Jos voit auttaa, otathan yhteyttä Häiskään tai lähetät sähköpostia niin jutellaan lisää: vanhempainyhdistys.ynk@edu.hel.fi.
           
Operaatio piha!
Tule mukaan rakentamaan parempaa koulun pihaa - kaikkien apua kaikissa muodoissa kaivataan!
Viime syksynä koulun pihalta poistettiin huonoon kuntoon päässeet kiipeilytelineet ja rekkitangot. Aluksi näytti siltä, ettei toivoa uusista ole, mutta painostus- ja tiedotustyön tuloksena olemme tilanteessa, jossa meillä on kaupungilta löyhä lupaus pihan jonkinlaisesta perusparannuksesta jo ensi kesänä.

 Vanhempainyhdistykselle on kuitenkin esitetty toive kiipeilytelineen, leikkipaikan tms. lahjoittamisesta, sillä varoja yhtäkkiseen kunnostukseen kaupungilla ei juurikaan ole käytettävissä eikä mikään ole varmaa, ennen kuin kaivurit kurvaavat Louhentielle. Niinpä Operaatio Piha on käynnissä ja nyt tarvitaan vanhempien panosta.
Monitoimiareena on esimerkki pihaan hyvin soveltuvasta ja monipuolisesta liikuntapaikasta: siinä olisi mahdollista pelata erilaisia pallopelejä ja pitää liikuntatunteja. Areenan hankintahinta on noin 35 000 euroa, johon on mahdollista S-ryhmän ja Suomen Palloliiton monitoimikenttäohjelman kautta hakea huomattavaa avustusta. Reilu kolmasosa areenan kustannuksista jäisi silti vanhempainyhdistyksen ja koulun tukijoiden katettavaksi. 
Vanhempainyhdistys on aloittanut varainkeruuta lähestymällä yrityksiä, säätiöitä ja yhdistyksiä, mutta yhteistyökumppaneita ja lahjoittajia etsitään edelleen. Niinpä vetoamme: Onko sinulla loistavaa ideaa varainkeruulle? Tunnetko potentiaalista yhteistyökumppania? Yritystä, yhdistystä, säätiötä tai muuta toimijaa? Oletko ehkä itse sellainen?
Ota rohkeasti yhteyttä: vanhempainyhdistys.ynk@edu.hel.fi
Operaatio Pihan varainkeruu jatkuu kevään mittaan mm. Toukobileiden muodossa sekä monin muin tavoin. Seuraa vanhempainyhdistystä Facebookissa: www.facebook.com/YhtenaiskoulunVanhempainyhdistysRy

Vielä pieni muistutus: alakoululaisille tarkoitettu disco pidetään parin viikon päästä, torstaina 14.3. klo 18 - 20. Crazy Hair & Funny Faces!
 
 

Seuraava vanhempainyhdistyksen kokous ensi tiistaina 5.3. klo 18.00 opettajainhuoneessa. Tervetuloa!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti