perjantai 15. maaliskuuta 2013

Viikkotiedote 15.3.2013

Ynkissä osataan

Taidokasta tanssia, ripaus sirkuksen säkenöintiä, musiikkia moneen lähtöön - tätä kaikkea tarjosi peruskoulun oppilaskuntien järjestämä kykypäivä.

Esityksiä oli harjoiteltu uutterasti, sillä pitihän jokaisen näyttää parhaansa. Voittajan valinta ei ollutkaan ihan helppoa alakoulun oppilaista ja musaope Petrasta koostuvalle raadille. Pitkien pohdiskelujen jälkeenYnkin vuoden 2013 kyvyksi valikoitui viidennen luokan viulisti Sini, jonka soitto hurmasi niin raadin kuin yleisönkin.


Sini jatkaa kisaamista Ynkin edustajana Helsingin koulujen välisessä kykykisassa, joka pidetään Kulttuuriareena Gloriassa vielä tämän kevään aikana. Onnea voittajalle!

Aamun esitysten jälkeen kykypäivä muuttui musapäiväksi ja  jatkui koko peruskoulun bändiesityksillä.


Soittajia oli niin ala- kuin yläkoulustakin, isoa ja pienempää, yksin ja ryhmässä. Basso jyrisi ja valot välkkyivät, kun soittajat tarttuivat soittopeleihinsä. Tunnelma kipusi kattoon ja yleisö kannusti mukana.

Puolituntinen ennen ruokailua huipentui Thomasin alias  DJ Rustheadin  taidokkaasen miksaukseen, joka sai yleisön villiintymään. Mitä kaikkea musiikista saakaan aikaiseksi!Ja vielä oli päivän pääesiintyjä, entisistä ynkkiläisistäkin koostuva Kumpula Atletico näkemättä. Sillä välin kun yläkoulu kokoontui kirjastoon ja  alakoulun väki luokkiinsa herkuttelemaan oppilaskunnan hankkimaa pikkupurtavaa, virittelivät ja valmistelivat Kumpulan atleetit omaa esitystään.


Hyväntuulinen musiikki veti kaikenikäiset mukaansa riehakkaaseen tanssiin. Kiitos kaikille esiintyjille. Kyllä Ynkissä osataan.

Alakoululaiset diskoilivat hassuin nassuin

Vanhempainyhdistyksen eilen järjestämässä diskossa oli värikäs meininki, kun 115 alakoululaista vietti iltaa koululla. Vastaan tuli hauskoja naamoja, hulvattomia hiuslaitteita ja iloisia diskoilijoita.

Alkuun käytiin suosittu ilmapallokisa, josta ei tänäkään vuonna puuttunut vauhtia ja akrobaattisia suorituksia, kun sitkein nelikko kamppaili voitosta.

Limboon osallistuivat melkein kaikki diskoilijat pienimmästä isoimpaan ja kavereita kannustettiin taipuisiin suorituksiin.

Kuvisluokassa riitti tanssijoita, kiitos kuudennen luokan Iivon ja Luukaksen, jotka soittivat toivemusaa laidasta laitaan.

Tunnelma tärähti kuvisluokan kattoon illan huipentuessa tanssikisaan, jossa nähtiin mielikuvituksellisia koreografioita ja asukokonaisuuksia. Kiitokset kaikille diskoilijoille, oli mahtava ilta!


Aurinkoista viikonloppua!


 

 


2 kommenttia: