perjantai 15. helmikuuta 2013

Viikkotiedote 15.2.2013

Abit lähtivät hilpeästi

Keskiviikkona jännittävät yo-kuuntelut olivat jo jääneet taakse, ja abit saivat rentoutua omissa potkiaisissaan. Hauskasta ohjelmasta ja tarjoilusta vastasivat lukion kakkoset. 
Torstaiaamuna oli abishown vuoro. Opettajat pantiin suorittamaan tehtäviä, joista heidät palkittiin osuvilla lahjoilla. Tunnelma oli hallitun riehakas ja sydämellisen lämmin, kuten Ynkin penkkaripäivänä aina. 
Perinteet jatkuivat opettajainhuoneessa, johon koko abilauma ilmestyi kakku mukanaan. 
Opettajat puolestaan kokoontuivat säestämään abien ruokailua haikealla jäähyväislaululla, joka on niin vanha perinne, ettei kukaan enää edes muista, kuka laulun sanat on kirjoittanut. 
Puolenpäivän aikaan abit kiipesivät rekkaan ja suunnistivat kaupungille. Koko koulu oli saattamassa, ja pienimpien karkkisaaliit kasvoivat melkoisiksi. 

Opettajat sieppasivat mukaan Yhtenäiskoulu-banderollinsa ja kiiruhtivat Akateemisen kirjakaupan kulmalle hurraamaan. 

Wanhat tanssivat tyylikkäästi


Abien lähdettyä ottivat lukion kakkoset jo samana iltana elegantisti paikkansa koulun vanhimpina. 

Torstai-illan tansseissa olivat kutsuvieraina vanhemmat ja ystävät. 
Äidit, isät ja mummit kutsuttiin mukaan viimeiseen valssiin.
Perjantaina sonnustauduttiin vielä kerran iltapukuihin ja frakkeihin ja esiinnyttiin koko koululle. 
Show huipentui perinteisesti wanhojen omaan tanssiin, joka tälläkin kertaa oli hauska, yllättävä ja tekijöittensä näköinen. Tästä on hyvä lähteä talvilomalle!

Vanhempainyhdistyksen terveisiä


Seuraavassa viikkotiedotteessa kerrotaan vanhempainyhdistyksen kevään tempauksista. Ennen sitä kuitenkin yksi kiireinen ja tärkeä viesti:  Vanhempainyhdistys keräsi syysmarkkinoilla ja Taivaskallion laskiaistapahtumassa reilun nipun kannatusilmoituksia ENERGIAJUOMAT K16 -kansalaisaloittelle, jolla halutaan kieltää energiajuomat alle 16-vuotiailta lapsilta. Lakialoitteen saamiseksi eduskunnan käsittelyyn tarvitaan yli 50 000 kannatusilmoitusta, joista nyt on kasassa 40%. Keräysaikaa on enää pari viikkoa, joten tiukka loppukiri on paikallaan. Asia on yhteinen: lasten ja nuorten hyvä elämä! Jos et vielä ole päässyt osallistumaan kampanjaan, voit käydä täyttämässä sähköisen kannatusilmoituksen netissä osoitteessa www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/5.


Iloa ja energiaa talvilomasta!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti