perjantai 8. helmikuuta 2013

Viikkotiedote 8.2.2013

Vakavia ilmeitä salissa

 
 
Abit aloittivat yo-kokeensa perjantaina äidinkielen ja kirjallisuuden tekstitaidon kokeella. Tehtävien teemana oli tällä kertaa raha. Pohjateksteinä oli rikastumiseen ja tavaran haalimiseen liittyviä mielipidetekstejä sekä kaunokirjallisuutta, joka ulottui 1600-luvulta nykysarjakuvaan - Molièren Saituri-näytelmästä Roope Ankkaan. 
 

Vihreää riemua valkoisella pihalla

 
Koko koulu kerääntyi päivänavaukseen pihalle sen kunniaksi, että Yhtenäiskoululle on jälleen myönnetty ympäristötoiminnasta vihreä lippu.  
 
 
  
Kaisa ja ympäristöoppilaat kiipesivät kalliolle kukkulan kuninkaiksi, sillä vihreän lipun saaminen on pitkälti heidän toimintansa ansiota. Yhteisestä asiastamme kerrottiin iloisenvärisin julistein ja pienin juhlapuhein.
 
 
Sitten koitti juhlahetki: vihreä lippu kohosi salkoon ympäristöoppilaiden nostamana.
 
 
Lopuksi kajautettiin yhdessä kolminkertainen hurraa-huuto eko-Ynkille.  
 
 
Päivänavauksen jälkeen  ympäristöoppilaat kokoontuivat kotitalousluokkaan nauttimaan itse valmistamaansa ja hyvin ansaitsemaansa kakkua, joka tietenkin oli vaaleanvihreä. Kiitos Kaisalle ja koko tiimille tärkeän asian näkyväksi tekemisestä ja optimismin kasvattamisesta: jokainen voi tehdä jotain ympäristön hyväksi!
 

Vanhempainyhdistyksellä on asiaa

 
Yhtenäiskoulun vanhempainyhdistys on mukana Taivaskallion laskiaisen juhlahumussa sunnuntaina 10.2. klo 12 - 14. Tervetuloa moikkaamaan, osallistumaan ja saamaan tietoa esimerkiksi koulun pihan tilanteesta ja kiipeilytelineprojektista!

Merkkaa jo kalenteriisi ALAKOULUN DISCO torstaina 14.3. Iloista discoa vietetään teemalla Crazy Hair & Funny Faces! Lisää infoa tulee maaliskuussa.

Vanhempainyhdistys on nyt myös Facebookissa. Tervetuloa osallistumaan, kommentoimaan ja vaikuttamaan osoitteessa https://www.facebook.com/YhtenaiskoulunVanhempainyhdistysRy. Saa tykätä ja jakaa!
 
 
 

Yhteistyö on voimaa!

 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti