perjantai 29. huhtikuuta 2016

Vappuriehaa!


Toukokuu on aivan nurkan takana! Viikonlopuksi on luvattu lämpenevää ilmaa, ensi viikoksi vielä parempaa. Vappu koputtelee jo ihan ovella, ja kouluaamut kohti kesää vähenevät päivä päivältä. Tänään koko koulu pääsi juhlatunnelmaan, kun kokoonnuimme saliin viettämään jo perinteistä VappuTalent-tapahtumaa.

WE GOT TALENT!
Reko ja Smoke on the water!
Talent-esitykset olivat tänä vuonna ällistyttäviä! Rohkeat ja ennakkoluulottomat oppilaat toivat lavalle monenlaisia taitojaan. Huimat esitykset saivat myös yleisöltä raikuvia aplodeja! Lavalla nähtiin sketsejä, laulua, tanssia ja sirkustemppuja, taikatemppuja. Toiset olivat sanoittaneet ja säveltäneet kappaleet itse, toiset lauloivat japaniksi! Show'n kruunasi ykkösluokkalaisten bändi, joka soitti Smoke on the waterin kuin wanha tekijä!
Ohton jonglööraus keräsi raikuvat aplodit!

Koko kisan voitti vitosen Roosa Valkila hienolla tanssiesityksellään!

Onnellinen voittaja (oik.) ja palkinnon jakajat.
Jokainen luokka sai valita oman pukeutumisteemansa ja myös opettajat olivat leikissä mukana. Niinpä tänään koulustamme löytyikin muun muassa luokallinen pellejä, luokallinen gootteja ja opehuoneellinen rantalomailijoita. Paras luokka palkittiin ja raatina toimi ympäristöoppilaat, niinkuin Talent-kisassakin. Voittaja luokka oli valinnut teemakseen Miss YNK 2016 -kilpailut: luokalta löytyi missejä, paparazzeja, managereja ja henkivartijoita. Tämä loistava voittaja luokka oli kolmosluokka!
Missejä lavalla
Laita kalenteriin: Yhtenäiskoulu 60 vuotta
Keskiviikkona 25.5. juhlimme koululla 60-vuotiasta Yhtenäiskoulua. Tervetuloa juhlimaan meille kaikille niin tärkeää Yhtenäiskoulua rennon keväiseen ja musiikintäyteiseen juhlaan! Juhlakutsu ja ilmoittautumislomake julkaistaan ensi viikolla.

Hauskaa vappua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti