perjantai 13. toukokuuta 2016

Nyt mennää täysii, koneet käyntiin!

Boom kah, boom boom kah!

Kevään viimeisiä viikkoja mennään täysii: hulinaa riittää ja kesäisen lämpimät päivät siivittävät jo kohti kesälomaa. Ennen lomaa ehdimme kuitenkin vielä esimerkiksi juhlia 60-vuotiasta kouluamme.

Kohti ekaluokkaa

Viime viikon keskiviikkona koululla vieraili jännittyneitä vieraita, kun tulevat ekaluokkalaiset kävivät tutustumassa kouluun, tuleviin luokkatovereihin ja opettajiin. Tulevat ynkkiläiset suunnistivat kummioppilaidensa eli vitosluokkalaisten kanssa koulun eri tiloissa: tutuksi tulivat niin oma luokka kuin opehuonekin. Ryhmät kävivät myös juttelemassa rehtorin kanssa reksin kansliassa. Jännää!
Vierailijat pääsivät nauttimaan myös kolmosluokkalaisten huiman hienoista animaatioista, joita koko koulu kerääntyi katsomaan liikuntasaliin. Kolmoset olivat valmistaneet iPadeillä hauskoja videoita veden eri olomuodoista. Koko koulu tuijotti videoita lumoutuneina ja kaikki teokset saivat huimat suosionosoitukset!

Tukarit tositoimissa

Yläkoulun tukioppilaat esittäytyivät koko koululle vapun aatonaattona. Mukana oli ensimmäistä kertaa myös uudet seiskaluokkalaiset tukarit. Koko porukka vietti huhtikuussa mukavan perjantaipäivän nuorisotila Kakkosella. Samalla valmistui video tukaritoiminnasta, joka esitettiin liikkasalissa. Tukarit ovat yläkoulun oppilaita, joita kuka tahansa voi vetäistä hihasta, kun kaipaa apua, tukea tai kun jokin painaa mieltä.

Samalla oppilaskunnan hallitus kertoi kevään taksvärkkipäivästä. Yläkoululaiset tekivät maanantaina 4.4. taksvärkkityöpäivän, jonka tuotolla tuettiin tänä vuonna oppilaskuntien perustamista ja työtä Nepalissa. Taksvärkkituella oppilaskunta-aktiivit Nepalissa tekevät vaikuttamistyötä, kehittävät vedenjakelua ja vessoja koulussa sekä tukevat heikko-osaisimpia. Lue lisää taksvärkistä tästä linkistä! Ynk keräsi kokoon 817€ hyvän asian puolesta.

Tukarit olivat mukana myös keskiviikkona, kun uudet seiskat tutustuivat yläkouluun. Tutustumistilaisuudessa tulevat seiskaluokkalaiset saivat vastauksia oikeilta asiantuntijoilta, kun tukarit tulivat tilaisuuteen vastailemaan mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Kaikkia taisi vähän jännittää, mutta tukareiden vastaukset tyynnyttivät toivottavasti mieliä.

Ykkösen bändit aamunavauksessa
Keskiviikkona koko koulu hyräili varmasti koko päivän Robinia. Ykkösten aamunavaus todellakin rokkasi, kun päivän aloitti Pöllö-Rock huikeine koreografioineen. Toisena biisinä esitettiin Boom Kah, joka oli tasoltaan jo Idols-kamaa. Esiityjät nauttivat ja yleisö eli mukana!
Kutsu 60-vuotisjuhliin

Järjestämme koululla rennon keväisen ja musiikintäyteisen juhlan 60-vuotiaan koulumme kunniaksi. Olet tervetullut mukaan juhlimaan kanssamme ja muistelemaan sattumuksia vuosien varrelta. Juhla alkaa kello 18 ja se kestää noin tunnin. Juhlaohjelman jälkeen koululla on tarjolla kahvia ja oppilaiden loihtimia kakkuja.

Sydämellisesti tervetuloa!

Seuraava viikkotiedote ilmestyy perjantaina 27.5. ja viimeinen tiedote koulun päättäjäispäivänä 4.6.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti