perjantai 30. tammikuuta 2015

Viikkotiedote 30.1.2015

Uusia ykkösiä

On taas se aika vuodesta. Nimittäin uusien ykkösten kouluunilmoittautuminen. Keskiviikkoaamuna peruskoulun rehtorit  päivystivät Pia-open kanssa kahteen otteeseen kirjastossa ja ottivat vastaan ilmoittautumisia ensi lukuvuodelle. Näillä näkymin olemme kuin olemmekin saamassa ensi syksynä Yhtenäiskouluun kaksi ykkösluokkaa.


Huomenna lauantaina tulevat koululaiset ovat myöskin tervetulleita tutustumaan kouluumme peruskoulun aviomien ovien päivänä.Kiitokset KV-koululle

Yhtenäiskoulu sai torstaina osakseen kiitosta, kun opetustoimenjohtaja Rauno Jarnila, kansainvälisten asioiden päällikkö Hanna Björkman sekä kansainvälisten asioiden assistentti Honna Marttila saapuivat luovuttamaan Yhtenäiskoululle kunniakirjan menestyksekkäästä työstä kansainvälisyyskouluna.


Tilaisuudessa käytiin läpi Ynkin historiaa kansainvälisissa asioissa ja kuunneltiin oppilaiden valmistamaa musiikkiesitystä. Tämän lisäksi seitsemännen luokan oppilaat Mette Junikka ja Helka Räty olivat leiponeet mielettömän mansikka-charlottakakun, jota päästiin kahvien kanssa maistelemaan. Hyvä YNK, jatketaan samaan malliin!
Abitti julkistettiin perjantaina

Abitti on sähköinen kurssikoejärjestelmä, jota kokeiltiin Ynkissä jo ennen joulua. Nyt koejärjestelmä on siinä vaiheessa, että se on voitu julkistaa kaikkien käyttöön ja kommentoitavaksi. Kehitystyö jatkuu, ja tarkoitus on saada Abitti käyttöön syksyn 2016 ylioppilaskirjoituksissa.

Projektipäällikkö Matti Lattu Ylioppilastutkintolautakunnasta kertoo, että Abitin kehittäminen on vielä kesken ja käyttäjiltä otetaan mielellään kokemuksia ja toiveita vastaan. Sivuilla voi jokainen käydä kurkistamassa.

Ynkin lukiolaiset Doris ja Charlotte olivat tänään perjantaina Abitin julkistamistilaisuudessa vastaamassa lehdistön kysymyksiin. Tänään kannattaa siis seurata uutisia.Avoimet ovet lauantaina

Huomenna tavataan vielä peruskoulun kanssa lauantaityöpäivässä. Lukiolaiset sen sijaan pakertavat parhaillaan kolmannen koeviikon meiningeissä. Abeilla puolestaan alkaa ensi viikolla ehkäpä lukiovuosien suurin rutistus, kun torstaiaamuna istutaan kirjoittamaan äidinkielen yo-koetta. Niin se vaan aika rientää. Pitkä tammikuu on vihdoin takanapäin ja on aika vastaanottaa ihana talvinen helmikuu. Nautinnollista viikonloppua ja tulevaa viikkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti