perjantai 31. lokakuuta 2014

KEKRIKEMUJA!
Säkkipimeistä illoista on YNKissä otettu ilo irti  pippaloiden merkeissä, niin kuin kunnon kekrinä kuuluukin.

Keskiviikkona alakoulun kammohurmos sai jälleen täyttymyksensä, kun kuudesluokkalaiset järjestivät nuoremmille koulukavereilleen järkyttävät Halloween-kekkerit. Etukäteen tiedottajat kiersivät luokissa esitteineen, joutuivat vastailemaan kiperiin kysymyksiin iltaan liittyen ja saivat tätä kautta tärkeää tietoa juhlakansan toiveista. Biisilista käytävällä kokosi porukan musatoiveita discoon.

Juhlaväkeä hellittiin suussasulavilla noitapöperöillä ja kasvomaalauksilla. Kerran vuodessa avautuva Kammokuja kierteli jälleen koulutalon hirmuisissa uumenissa. Limboilijat ja tanssijat esittelivät kisoissa huikeita taitojaan. Discossa mielibiisit soi ja valot välkkyi!

Pirskeiden antiin tyytyväisiä ensikertalaisia


Torstai-iltana lukion oppilaskunta järjesti Musaillan jo kolmatta vuotta peräkkäin. Paikalle oli kutsuttu tänä vuonna lukiolaisten lisäksi myös yläkoulu sekä entisiä ynkkiläisiä. Luvassa oli hyvää livemusiikkia, mahtavia tarjoiluja ja iloisia jälleennäkemisiä!

Keittiötiimi aloitti kokkailunsa jo aamupäivällä ja bändit olivat harjoitelleet ahkerasti viimeiset viikot. Illan aikana näimme neljä eri bändiä ja soittotauoilla saimme nauttia viime vuoden tapaan dj-Thomaksen soitosta.


Ilta oli todella onnistunut ja kaikilla tuntui olevan hauskaa. Erityiskiitokset lukion opiskelijakunnan hallitukselle, joka näki valtavasti vaivaa illan onnistumisen eteen. - Porukat kokoava Musailta on muuten hieno esimerkki siitä, miten fiksusti kaupungin myöntämiä Ruuti-hankerahoja oppilaskunta voi halutessaan yhteisellä päätöksellään käyttää!Vähitellen YNKissä virittäydytään markkinatunnelmaan. Oppilaat ovatkin jo alkaneet valmistella tapahtumaan jos  jonkinmoista myytävää ja toimintaa.

Vanhempainyhdistys pyytää oppilaiden vanhempia tukemaan toimintaansa tuomalla palkintoja voitoiksi pika-arpajaisiin. Kyselkää lahjoituksia, sekä tavaralahjoituksia että lahjakortteja,  työpaikoiltanne tai vaikkapa tutuilta kauppiailta ja yrittäjiltä.   Voittoja voi tuoda opettajanhuoneeseen  19.marraskuuta saakka. Arpajaisten tuotto menee hyvään tarkoitukseen, - lastemme hyödyksi ja iloksi.

Vanhempainyhdistys tiedottaa tapahtumasta reppupostissa, Wilmassa ja viikkotiedotteessa tulevien viikkojen aikana.


                  Levollista pyhäinpäivää kaikkiin koteihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti