perjantai 26. syyskuuta 2014

Viikkotiedote 26.9.2014

Ensimmäisen jakson viimeiset henkäykset
 
Tällä viikolla Yhtenäiskoulussa on keskitytty normaaliin kouluarkeen. Ensimmäinen jakso alkaa vedellä viimeisiään. Abit lopettelivat tänään syksyn yo-kirjoituksiaan ja muutenkin lukiolaiset ovat istuneet ahkerasti pulpeteissaan ensimmäisen koeviikon merkeissä. Ensi viikon lopulla polkaistaankin lokakuun alun kunniaksi jo toinen jakso käyntiin. Viilentynyt ilmakin sen kertoo, joten on kai vihdoin hyväksyttävä, että syksy on täällä.
 
Kuudesluokkalaisten Yrityskylä
 
Kuudesluokkalaiset viettivät tällä viikolla päivän Yrityskylässä vieraillen. Päivän aikana stimuloitiin työelämää sekä harjoiteltiin erilaisia työelämäntaitoja. Kokeilun alla oli monia eri toimialoja sekä ammatteja. Kuuleman mukaan meininki oli ollu hauskaa ja hektistä - muuta en osaisi kuvitellakaan.

Amsterdam-ilmiötä aloittelemassa

Lukiolaisilla on mahdollisuus osallistua toisen jakson aikana Digitarina Amsterdamissa-ilmiöön. Ilmiö nivoutuu äidinkielen, englannin ja kuvaamataidon kursseihin ja huipentuu jakson lopussa järjestettävään Amsterdamin matkaan, jossa opittuja taitoja hyödynnetään ja rakennetaan digiportfolio. Ilmiötä vetävät opettajat Asta, Krista ja Suvi viettivät tänään ensimmäisen päivän kouluttautuen asian tiimoilta. Suunnittelu on siis hyvässä vauhdissa ja ilmiön alkamista odotellaan jo innolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti