perjantai 5. syyskuuta 2014

Viikkotiedote 5.9.2014


Vanhempainilta veti väkeä

Torstai-iltana Ynkin liikuntasali täyttyi, kun koko koulun yhteinen vanhempainilta starttasi. Kuutosluokkalaiset olivat järjestäneet aivan mielettömän buffetin, jossa kuhina kävi jo paljon ennen itse tilaisuuden alkua.
Salissa rehtorit Eira ja Sari kertoivat lyhyesti alkaneen kouluvuoden suunnitelmista ja kiittelivät massiivista osaanottajajoukkoa - jouduimme hakemaan jopa lisätuoleja, jotta kaikki pääsivät istumaan. Perinteisesti myös vanhempainyhdistys sekä koulun opettajat ja henkilökunta esittäytyivät. Yhteisen osion jälkeen vanhemmat siirtyivät luokittain jatkamaan luokanvalvojien sekä ryhmänohjaajien johdolla. Ei voi muuta sanoa, kuin että on meillä ihanan aktiivisia vanhempia: viimeiset lähtivät koteihinsa vasta lähempänä yhdeksää.
Museovirailuja arjen keskelläPerjantai on uusi museopäivä? Ilmeisesti ainakin meidän lukion opettajien mielestä. Perjantaiaamuna Luvalaiset suuntasivat Ateneumiin katsomaan vielä kaksi päivää pystyssä olevaa Tove Jansson -näyttelyä, ja lukion ykköset lähtivät ryhmänohjaajiensa kanssa tutustumaan Luonnontieteiden museon näyttelyihin. Mukavaa piristystä keskelle koulupäivää ja kursseja.


100 aamua jäljellä

Lähes perinteeksi on jo muodostunut abien sadan aamun rituaali. Viime yönä joukko urheita abeja yöpyi koulun pihalla sadan jäljellä olevan kouluaamun kunniaksi. Aamulla koulun käytävillä näkyi epämääräistä yöpukuihin sonnustautunutta porukkaa. Taitavat pyjamat olla sen verran mukavat, että osa ei ottanut niitä pois koko päivänäkään. Tästä on hyvä lähteä loppukirille - lukio on ohi ennen kuin huomaakaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti