perjantai 2. toukokuuta 2014

Viikkotiedote 2.5.2014

Toukobileet 2014 täyttivät Nyyrikin

Iso joukko Yhtenäiskoulun ystäviä kokoontui lauantaina 26.4. Nyyrikkiin juhlimaan perinteisiä Toukobileitä. Illallisen, tuttujen tapaamisen ja seurustelun lomassa saimme nauttia hienoista esityksistä, kuten koulun oman abin Vilma Paason ja hänen ystäviensä raikkaasta laulusta. Pari koulun aiempaa vanhempainyhdistysaktiivia esiintyi kokoonpanolla Hot Shot Senior Sisters, ja heiltä saimme mm. kuulla hyvin mieleenpainuvaa ja ajankohtaistakin asiaa YNKin historiaan ja pedagogisiin arvoihin liittyen.

 

Kaisa Pylkkäsen, YNKin entisen oppilaan, stand up-esitys oli yksi illan kohokohdista, kuten oli myös Duo Kaihtamattomien esitys. Duo Kaihtamattomat esiintyi tällä kertaa soolona, mutta entistä kaihtamattomampana! Naurun lomassa yksi jos toinenkin taisi myös pyyhkäistä silmäkulmiaan, kun pian eläkkeelle siirtyvä Häiskä sai esityksensä jälkeen pitkät suosionosoitukset sekä lisäksi erityismuistamisen Kaisalta ja muutamilta muilta ensimmäisiltä YNKin oppilailtaan. We love Häiskä!

 

Illallistilaisuus huipentui juontajamme Rinnan ja Markku Toikan meklaroimaan taidehuutokauppaan, johon olimme saaneet lahjoituksina upeita teoksia. Huutokaupan sekä koko illan huikea tuotto, yhteensä noin 2900 euroa, käytetään YNKin oppilaiden harrastustoiminnan tukemiseen sekä koulun pelastustalkoisiin.Bileet jatkuivat vielä pitkälle yöhön vauhdikkailla jatkoilla alakerrassa, jossa tanssimme Mustan Listan tahdittamana. Mitkä mahtavat bileet meillä olikaan, ja ennen kaikkea meillä on mahtava koulu! Vanhempainyhdistys kiittää kaikkia mukana olleita, esiintyjiä ja huutokauppaan lahjoittaneita!

Ensi vuonna uudelleen! Ja muistattehan merkitä kalentereihin myös  sunnuntain 18.5., jolloin on PRO YNK LIVE-pihatapahtuman vuoro.

-Yhtenäiskoulun vanhempainyhdistys
 

Ynkissä juhlittiin vappua

Vappu kevensi kouluviikkoa ja toi väriä ja vilskettä arkeen. Opettajat aloittivat keskiviikkoaamun yhteisellä vappuaamiaisella, joka oli koottu pikaisella nyyttäriperiaatteella. Päähine päässä sai - ja pitikin syödä, sillä vappuaaton pukeutumiskoodiksi oli valittu hattu.
Aamiaisen jälkeen keräännyttiin ryhmäkuvaan.


Liikunnan ope Sami ei ollut tyytynyt pelkkään hattuun vaan vietti päivän punaisenkimaltelevassa asussaan. Kyllä pesäpalloa voi näinkin pelata.
 
 

Peruskoulun oppilaista alaluokat saivat pukeutua putoushahmoiksi ja yläkoulu opettajiksi. Lukiolle oli annettu tehtäväksi sonnustautua neonväreihin. Nämä pukeutumisnäytteet jäivät kuitenkin taltioimatta.
 

Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti