perjantai 25. huhtikuuta 2014

Viikkotiedote 25.4.2014

Ekaluokkalaiset aloittivat pyöräilykauden

Tiia ja ekaluokkalaiset avasivat pyöräilykauden ja kävivät Helsingin kaupungin nuorisotoimen ylläpitämässä liikennepuistossa saamassa liikennekasvatusta.


Alkuun käytiin yhdessä Nina-oppaan kanssa läpi  jalankulkijalle ja polkupyöräilijälle tärkeitä turvallisuusasioita. Sitten sovellettiin tietoja ja taitoja tarkoitukseen rakennetussa liikennepuistossa
Omat kypärät piti olla mukana, polkupyörät sai puolestaan paikan päältä.Liikennepuistossa opittiin mm. kypärän oikea säätö, sekä se milloin pyörää saa ajaa ja milloin pitää taluttaa. Tärkeitä taitoja pienille ja isommillekin pyöräilijöille.

 Ympäristötiimi tempaisi


Perjantaina olikin mahdollisuus panna oma pyörä kuntoon ymppäoppilaiden  järjestämässä polkupyöräpajassa, josta on jo muodostunut jokavuotinen perinne.Ymppäoppilailla oli sormensa pelissä - tai pikemminkin mullassa - myös uuden istutuslaatikon käyttöönotossa. Kouluisäntä Jukan tekemä laatikkoa olivat kasaamassa lukiolaisten lisäksi ympäristöteemapäivän vieraat Luontoliitosta,  Greenpeacesta ja Dodo ry:stä.Porkkanat ja retiisit on nyt kylvetty, ja nyt jäädään odottelemaan satoa.


Disko alkaa kohta

Kutosluokka järjestää alakoulun diskon, joka alkaa tänään klo 16.30 eli ihan näillä minuuteilla. Tervetuloa mukaan!


Huomenna juhlitaan!

Toukobileitä vietetään huomenna 26.4. alkaen klo 18 Nyyrikissä! Odotettavissa on viime vuoden malliin huippuilta: maittava illallinen, yllätysesityksiä ja ennen kaikkea hyvää seuraa. Illallistilaisuuden päätteeksi sijoittuvaan taidehuutokauppaan olemme saaneet lahjoituksina uskomattoman hienoja teoksia, joita voi käydä jo etukäteen katselemassa ja myös huutamassa Facebookin Taidehuutokauppa Toukobileet 2014 -sivulla.

Taidehuutokaupan jälkeen bileet jatkuvat alakerrassa, jossa tanssahdellaan bilebändi Mustan Listan tahdeissa. Alakerran ovet avautuvat klo 21.

Tervetuloa siis Toukobileiseiin! Etukäteen lippunsa maksaneet saavat ne bileisiin saavuttaessa ovellta. Lippuja sekä illallistilaisuuteen (28 euroa) että alakerran jatkoille (5 euroa) myydään myös ovella. Ovella vain käteismaksu, kiitos!

Nähdään ja viihdytään Toukobileissä 2014. I love YNK!

Aurinkoa viikonloppuun!


 

 

 

 

 

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti