perjantai 7. helmikuuta 2014

Viikkotiedote 7.2.2014

Hollantilaisvieraita

Tällä viikolla osa yläkoulusta on saanut nauttia hieman poikkeavasta ohjelmasta, kun saimme vieraaksemme hollantilaisia oppilaita. Tiistaina seitsemäsluokka vieraineen matkasi Meriharjuun, jossa he viettivät varmasti ikimuistoisen vuorokauden toisiinsa tutustuen, saunoen, lumessa pyörien sekä makkaraa paistaen. Torstaina ryhmä söi itsensä suklaaähkyyn Fazerilla ja jatkoi yhdessäoloa leffaillan merkeissä koululla. Perjantaina puolestaan ohjelmaan kuului pulkkailua Paloheinässä. Viikosta jäi varmasti hyvät muistot ja se antoi energiaa odottaa vaihtoa toisinpäin: kevään kuluessa ryhmä matkaa puolestaan vierailulle hollantilaisten luo.


 


Vanhempainyhdistys tiedottaa
 
Alakoulun discoiltaa vietetään torstaina 27.2. klo 18-20 teemalla "pukeudu idoliksesi". Jälleen kerran tanssin ja musiikin lomassa on myös kisailua, herkuttelua ja hassuttelua. Pääsymaksu on 1 euro, ja rahaa voi myös halutessaan varata hieman puffettiin. Vanhempainyhdistys toivottaa kaikki ekaluokkalaisista kuudesluokkalaisiin tervetulleiksi!
 
Toukobileet tulossa tänäkin keväänä
 
Kevät etenee huimaa vauhtia, joten tähän väliin on hyvä muistuttaa jokavuotisista Toukobileistä. Huhtikuun loppuun asettuvat perinteiset iltamat järjestetään tänäkin vuonna ravintola Nyyrikissä, jonne on mahdollista ostaa noin 25e arvoinen illalliskortti. Ilta sisältää hyvää ruokaa, mainioita esityksiä sekä yhdessäoloa.  Laita asia korvan taa ja seuraa ilmoittelua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti