perjantai 14. helmikuuta 2014

Viikkotiedote 14.2.2014

Mennyt viikko on ollut lukiolaisten osalta yhtä juhlaa, eivätkä muutkaan koulun oppilaat ole juhlinnalta säästyneet.
 
Potkiaiset
 
Juhlaviikko alkoi keskiviikkona, kun lukion kakkoset potkivat kirjaimellisesti abit ulos koulusta. Lukiolaiset ja opettajat kokoontuivat keskiviikkoiltana koululle katsomaan, mitä abeille oli keksitty. Ilta sisälsi syömistä, yhdessä oloa ja hauskaa aktiviteettia. Abit pääsivät muun muassa esittämään toisiaan sekä arvailemaan, kuka opettaja missäkin lapsuuskuvassa poseeraa.Penkkarit
Torstai oli abeille suuri päivä. Lähes kolmen vuoden odotus kulminoitui abejen omaan päivään, eli penkkareihin. Abishow'ssa osa opettajista pääsi tekemään perinteisiä räppejä ja miesopettajat keimailivat catwalkilla. Abit olivat myös nähneet vaivaa ja painattaneet kaikille lukion opettajille paidat näitä kuvaavilla sananlaskuilla. Kiitos abeille ihanasta päivästä ja tsemppiä tulevaan puurtamiseen!


Wanhojen tanssit

 
 

 
Kun abit olivat lähteneet koulusta, lukion kakkoset ylenivät koulun vanhimmiksi ja juhlistivat tätä Wanhojen tansseilla. Torstai-iltana Wanhat esiintyivät sukulaisille ja perjantaina koululle.
 
Varmasti jokainen tanssit nähnyt voi allekirjoittaa, miten suunnattoman työn tanssijat olivat nähneet. H-hetkellä jokainen ylsi parhaimpaansa ja loisti kilpaa pukujen kanssa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti