perjantai 28. helmikuuta 2014

Viikkotiedote 28.2.2014

Talviliikuntapäivä

Tiistaina reippailimme koko päivän viettäessämme Ynkin talviliikuntapäivää. Tänä vuonna oppilailla oli vaihtoehtoina lähteä Ravikselle luistelemaan, Tapanilan Erälle keilaamaan sekä jousiampumaan tai kiipeilemään tai vaihtoehtoisesti Talmaan laskettelemaan.


 
Kaikkialla tuntui olevan hauskaa ja etenkin kiipeilyssä kaikki onnistuivat erinomaisesti kurottautumaan korkeuksiin. Talmassa sukset luisti, vaikka lunta olikin hieman niukasti aiempiin vuosiin verrattuna. Erityisesti sekä oppilaita että opettajia riemastutti Verneri-parkki ja sen isot donitsiliukurit.
Eskarit tutustumassa Ynkkiin

Perjantaiaamuna koulun sali täyttyi ympäriinsä juoksentelevista lapsista, kun eskarilaiset tulivat tutustumaan Ynkin meininkiin. Ykkösluokkalaiset olivat rakentaneet temppuradan tuleville ykkösille. Hauskaa näytti olevan ja naurua riitti.


 
 
Alakoulun disco
 
Torstai-iltana yli sata alakoululaista saapui yhdessä discoilemaan. Vanhempainyhdistyksen järjestämä buffet-pöytä notkui herkkuja, isommat ja pienemmän pyörivät sulassa sovussa pelien, leikkien ja tanssimisen yhteydessä. Oppilaita pyydettiin pukeutumaan idoleikseen; alla malliesimerkki illan Jäbä Leissoneista. Vauhtia ja riemua riitti, kuten Ynkin yhteisissä tilaisuuksissa nyt yleensäkin. Kiitos järjestäjille sekä paikallaolijoille! 
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti