perjantai 30. elokuuta 2013

Viikkotiedote 30.8.2013

Skeittaus on kivaa


Lauta viistää asfalttia, renkaiden melu koettelee korvia. Polvet koukkuun, kroppa kaarelle ja hyppy. Pian ovat ilmassa niin skeittari kuin lautakin.

Keskiviikkona koulussa skeittailtiin oikein urakalla. Pojat kutosesta kasiin kerääntyivät takapihan puolelle poikkeuksellista skeittivälkkää viettämään. Ja tällaisia tyylinäytteitä tallentui kameraan: 
 
Skeittaaminen on hauska harrastus, jossa vähillä välineillä voi päästä jo aika pitkälle. Välillä alustaksi riittää pelkkä asfaltti, toisinaan temppuja varten voi rakentaa rampin. Temppujen määrässä on vain mielikuvitus rajana.
 


Liikuntapäivä lähestyy

Liikkumaan päästään myös peruskoulun liikuntapäivänä, jota vietetään lauantaina 14.9.  Liikuntapäivä toteutuu tällä kertaa monenlaisina liikunnallisina pajoina, joita pidetään koulun pihalla tai lähiympäristössä. Tänä vuonna Yhtenäiskoulun vanhempainyhdistys on vahvasti mukana liikuntapäivän suunnittelussa.

Päivä on peruskoulun oppilaille pakollinen koulupäivä, jolla korvataan yksi syysloman päivistä. Pajojen aikataulu täsmentyy vielä lähempänä, mutta kaikki tapahtumat pidetään klo 8.30-12.30 välisenä aikana.

Tervetuloa vanhempainiltaan

Ensi viikon torstaina 5.9. pidetään koko koulun vanhempainilta. Ilta alkaa klo 18 yhteisellä salitilaisuudella, jonne on saatu Yhtenäiskoulun vanhempainyhdistyksen vieraaksi puhumaan Annantalon johtaja Kaija Kettunen. Luennon aiheena on kulttuurin ja taiteen tärkeys lasten ja nuorten arjessa. Yhteisen salitilaisuuden jälkeen mennään omiin kotiluokkiin jatkamaan keskustelua.

Tilaisuuden yhteydessä on kahdeksannen luokan puffetti, joka avaa ovensa klo 17.30. Herkkuja voi ostaa myös ennen omiin luokkiin siirtymistä noin klo 19 aikaan.

Vanhempainyhdistys kokoontuu

Vanhempainyhdistys kokoontuu tuttuun tapaansa joka kuukauden ensimmäisenä tiistaina kello 18 YNKin opettajainhuoneessa. Syyskuun tapaaminen pidetään ensi viikon tiistaina 3.9. alkavan toimintakauden suunnittelun ja pullakahvien merkeissä. Tervetuloa mukaan!
Muistattehan myös vanhempainyhdistyksen facebook-sivun: https://www.facebook.com/YhtenaiskoulunVanhempainyhdistysRy?ref=stream

Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti