perjantai 26. huhtikuuta 2013

Yhtenäiskoulun viikkotiedote 26.4.2013

I love Käpylä! I love YNK! I love Toukobileet!
Tunnelma oli huipussaan viime perjantaina Toukobileissä, kun monikymmenpäinen joukko Yhtenäiskoulun nykyisten ja entisten oppilaiden vanhempia, opettajia ja muita YNKin ystäviä juhlisti keväistä iltaa Nyyrikissä. Bileet onnistuivat yli odotusten ja suuria tunteita oli ilmassa!Illan upeat esiintyjät riemastuttivat ja hämmästyttivät. Facebookissa joku totesikin bileiden jälkeen osuvasti, että oli "kaihtamattoman hauska meininki".Ensimmäistä kertaa Toukobileissä  järjestetty taidehuutokauppa osoittautui menestykseksi. Juontaja-Meklari Rinna Paatso oli vauhdissa, kun lahjoituksina saaduista teoksista käytiin tiukkoja huutokilpailuja.

Mukavan yhdessäolon lisäksi Toukobileissä kerättiin varoja meille kaikille tärkeään hankkeeseen, Yhtenäiskoulun pihan kunnostamiseen tähtäävään Operaatio Pihaan. Oli mahtavaa nähdä, kuinka koko Ynkin  yhteisö, nykyiset ja entiset ynkkiläiset, kokoontuivat puhaltamaan yhteen hiileen. Toukobileiden koko tuotto, huikeat 2700 euroa, menee kokonaisuudessaan pihaprojektiin.

Suurkiitos kaikille Toukobileisiin osallistuneille: juhlijoille, juontajallemme Rinnalle, esiintyjille, taidehuutokauppaan teoksensa lahjoittaneille sekä Nyyrikille! Tavataan jälleen ensi vuonna Toukobileissä.

Yhtenäiskoulun vanhempainyhdistysYkköset teatterissa


Ekaluokkalaiset kävivät teatteri Kapsäkissä katsomassa näytelmän "Maukka ja Väykkä".
Maukka-kissaa esitti Lotta Kuusisto ja Väykkä-koiraa Paavo Kerosuo. Hanuritaiteilija Jukka Ojala oli Kana von Kot.Mielenkiintoinen näytelmä herätti ajatuksia ja kutkutti niin isojen kuin pientenkin nauruhermoja.Näytelmän jälkeen näyttelijät kertoivat näytelmästä ja antoivat halaushoitoa halukkaille.
Ja aivan kuin näytelmässäkin: "Ollaan kavereita ja huolehditaan aina toisistamme."


Myös mielikuvituskaverilla on kaveriHäiskän tokaluokkalaiset innostuivat tarinoimaan omasta ja vähän kaverinkin mielikuvituskaverista. Ja kuinka ollakaan, myös mielikuvituskaverit ystävystyivät keskenään ja pääsivät mukaan yhteiseen tarinaan.

Kaikki kaverukset komeilevat nyt ihailtavana käytävän seinällä.


Ensi lukuvuotta suunnitellaan jo

Vaikka kesäloman odotus alkaakin jo olla päällimmäisenä mielessä, ensi lukuvuoden suunnittelu on jo päässyt vauhtiin. Opettajat istahtavat lauantaina koulunpenkille miettimään ensi vuoden suunnitelmia ja aikatauluja.

Hauskaa vappua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti