perjantai 12. huhtikuuta 2013

Viikkotiedote 12.4.2013

Muumikirja sopii kaikenikäisille


Kasiluokkalaiset lukivat kirjaprojektinaan Tove Janssonin muumikirjoja ja valmistelivat ruokalan seinälle mainion panoraamakuvan Muumilaaksosta ja sitä ympäröivästä maailmasta.


Panoraaman pohjana käytettiin Tove Janssonin piirtämiä karttoja.


Projektiin kuului myös etsiä nasevia ja kuvailevia katkelmia, joita muumikirjat ovat täynnään. Niitä voi käydä lukemassa valmiista panoraamasta.

Alakoulun seikkailuilta ensi maanantaina


9. luokka järjestää ensi maanantaina 15.4. klo 17-19 huikean seikkailuillan, jossa on luvassa mm. jännittävä seikkailurata, rikosten ratkaisua sekä herkullinen kauhuteemainen puffetti. Tilaisuus sopii kaikille alakoululaisille. Sisäänpääsy 1 euro.


Syty Toukobileisiin!


Tervetuloa Toukobileiden rentoon tunnelmaan tutustumaan muihin vanhempiin ja tapaamaan tuttuja sekä nauttimaan illallisesta, upeista esiintyjistä ja taidehuutokaupasta! Osallistumalla Toukobileisiin teet hyvää - bileiden tuotto menee suoraan hyvään tarkoitukseen: Operaatio pihaan ja koulun pihan parannukseen! Tule siis Ravintola Nyyrikkiin (Pohjolankatu 2) ensi viikon perjantaina 19.4. kello 18.

Rinna Paatson ja Juha ”Vexi” Veijosen juontama ilta alkaa kuudelta tervetuliaismaljoilla, buffet-illallista höystävät upeat esitykset (mm. taikuri Ben Elf, Merry Ladies, Duo Kaihtamattomat, Jukka Orma) ja taidehuutokaupassa on huudettavana yli kymmenen taiteilijan uniikkeja teoksia (esim. Leo Rannikko, Kalle Hamm, Vappu Rossi). Jatkot vietetään Iltatähdessä.

Osta lippusi Toukobileisiin 17.4. mennessä maksamalla 28€ per osallistuja tilille YNK-liike FI31 1239 3500 1351 45. Muista merkitä maksun saajan viestikenttään kaikkien osallistujien nimet! Maksetut illalliskortit saat Nyyrikin ovelta Toukobileissä 19.4.

Tervetuloa Toukobileisiin oppilaiden vanhemmat, koulun opettajat ja henkilökunta, entiset oppilaat ja opettajat sekä kaikki YNKin ystävät!

ps. Toukobileet 2013 myös Facebookissa: www.facebook.com/events/360507174059363


Duo Kaihtamattomat ostaa itselleen pääsyliput päästäkseen esiintymään Toukobileisiin.

Odotellaan kevättä!

 

1 kommentti:

  1. Hieno homma:):). Olisipa ihana tulla tapaamaan YNK:n iki-ihanaa opettajakuntaa ja vanhemoia:) Mutta poikani Leo esiintyy Lontoossa, Bändinsä FACE OF GOD, kanssaja pikkuveli Hugo ja minä olemme fanittamassa 19.4., BarSolossa Camdenissa. Kaikille Toukobileisiin osallistujille hauskaa iltaa ja upeata, että Toukobileitä pidetään:). Kannat kattoon kaikille, niissä juhlissa on aina lämmin ja hyvä tunnelma:)
    Terveisin Pirjo, entinen Vanhempainyhdistyksen aktiivijäsen

    VastaaPoista