perjantai 16. marraskuuta 2012

Viikkotiedote 16.11.2012

Oppilaskuntapäivä on hallitusyhteistyötä

 
Oppilaskuntapäivänä koulun eri oppilaskuntien hallitukset kokoontuivat yhteen pohtimaan koulun kehittämistä. Ryhmät, joissa oli oppilaita ekaluokkalaisesta abiturienttiin, keskustelivat tasavertaisina ja ideoivat suunnitelmia, joita sitten käsiteltiin myös kaikki yhdessä.
 
 Viime syksynä aloitettu toimintamuoto, joka on osoittautunut motivoivaksi ja mieluisaksi, myös kasvattaa nuoria suhtautumaan saamaansa luottamustehtävään vakavasti. Tämä suhtautuminen näkyy jo kaikessa siinä,  mitä oppilaskunnat ovat aktiivisuudellaan saaneet aikaan.
 

Tunnelmaa ja yhteishenkeä bändi-illassa

 
Lukion oppilaskunnan hallitus päätti käyttää Pamaus-hankkeesta saadut rahat yhteisen musiikki-illan järjestämiseen. Torstai-iltana sali oli koristeltu tunnelmallisin valoin, kun iso joukko lukiolaisia, yhdeksäsluokkalaisia ja opettajia kokoontui viettämään iltaa yhdessä musiikkia kuunnellen.
 
 
 
Koulun omat bändit sekä kaverien bändit esiintyivät, pizzaa ja muuta naposteltavaa oli tarjolla. Musiikkia oli monenlaista, järjestelyt hoituivat hienosti ja tunnelma oli hyvä. Kiitos Hennalle, oppilaskunnan hallitukselle, Petralle, kaikille muusikoille sekä järjestelyn ja tarjoilun hienosti hoitaneille lukiolaisille!
 
 
Perjantaiaamuna koko koulu pääsi päivänavauksessa nauttimaan torstai-illan musiikkinumeroista. Vilman laulama "Missä muruseni on" loi saliin taianomaisen tunnelman ja sai räjähtävät aplodit.

Perinteisiä tapahtumia edessä

Ensi viikolla on kaksi Ynkin perinteisiin kuuluvaa tärkeää tapahtumaa. Tiistaina vietetään  Yhtenäiskoulun kymmenettä senioripäivää ja kuunnellaan mielenkiintoisia vieraita. Lauantaina ovat edessä odotetut ja suositut syysmarkkinat. Tervetuloa!
 
 

Nähdään!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti