perjantai 16. helmikuuta 2024

Ynkstävän laulu

Kaverikaraokessa Baby Shark raikaa!
Ystävänpäivän ympärille on meillä YNKissä kehkeytynyt koulun ikioma Ynkstävan viikko. Alakoulun Oppilaskunnan hallitukset sekä ylä- että alakoulussa ideoivat ja organisoivat kivoja yhteisöllisiä tuokioita  jokaiselle päivälle. Tänä vuonna oli teemapukeutumista, halivälkkää, kahoottia, karaokea, kehutuntia; villasukkajuoksua  ja tanssituokioita ja mitä vielä. Viikko huipentui perjantaiseen talviliikuntapäivään, josta kirmattiin posket hehkuen talvilomalle. 
Käytävänvarsi- ilmoitukset kertoivat
viikon monipuolisesta ohjelmasta
Kahootissa tarvittiin äääärimmästä keskittymistä.
Karaokessa selvisi vähemmällä...
Juoksevat villasukat
Eräällä välitunnilla Carolina-ope juoksutti lapsia hangessa. Jokainen, jolla oli kahdet villasukat päällekkäin, pääsi osallistumaan lumipolkusuoksuun. Ja niin sitä viipotettiin ja möyrittiin lähirinteillä ristiin  rastiin.
K-poppia!
K-popvälkällä tiirailtiin korealaisten bändien musavideoita, joista ei visuaalista ilotulitusta, tarttuvia melodioita ja taidokkaita tanssiliikkeitä puutu. Oppilaat saivat myös äänestää suosikkejaan. Tiistain tyttöbänditaiston voittajaksi selvisi IVEn Baddie ja torstain poikabändikatselmuksen kuninkaaksi kruunattiin Seventeenin   울고 싶지 않아 eli Don’t Wanna Cry. 케이팝을 좋아해요!
Välillä oli pakko huilia. Lepohetki ynkstävän seurassa on ihana.
Ruuhkassa saattoi eksyä rakkaastaan.
Kehu kaveri päivässä. Ja parhaana monta!
Vitoset kehuivat toisensa ja itsensä perusteellisesti
Käpylän klubin ja seurakunnan tunne- ja vuorovaikutustunnilla.
Myös maikat kehuivat toisiaan...
 
...ja jättivät salaisina ystävinä toisilleen paketteja
Tosi vanhoja ynkstäviä
9.luokan dressmannit!
Pehmeä lasku Ynkstävän viikkoon toteutui yläkoulussakin, kun maanantaina sai tulla pyjama päällä kouluun. Välkällä tanssittiin salissa Just Dancea ja laulettiin karaokea. Yläkoulun karaokessa oli  himpun verran jännitteisempää kuin nuoremmilla,  mutta ihanasti nuoret lopulta yhtyivät lauluun ja saatiin mikrofonin varteenkin porukkaa. Kuultiin jopa soololaulua italiaksi❤️
Just dance!
O sole mio!
Liukas lähtö lomalle
Carolinan latupartio  otti huomaansa reippaat sivakoijat
Ynkstävän viikko päättyi liukkaasti lumilla. Perjantaina linja 66 siirsi koko YNKin väen lasti kerrallaan Paloheinään reippailemaan. Pulkkailua, luistelua, lätkää ja murtomaahiihtoa; aktiviteettien välissä taivaallinen grillimakkara+pulla+mehu-lounas. Kasin KoLi-nuoret ottivat ison vastuun järjestelyistä ja ohjelmasta. Iso kiitos, -meillä oli ihan hirmuisen hauskaa!
"Offareilla" kuvattiin videoita 😄
Lounastatauko pidettiin tuttuun tapaan punaisella mökillä. Kolilaisten ruokahuolto pelasi iloisella ilmeellä. Ja santsimakkaroita ja -pulliakin liikeni!
Jäähallilla käytössä oli kaksi kaukaloa. Toisessa KoLi-nuoret vetivät pienemmille leikkejä ja toisessa jääkiekkopeliä.
"Kuka pelkää mustekalaa!!!"

"En minä ainakaan!!!"
Pääorganisaattorin helpottunutta hymyä.
Se oli siinä! 

HAUSKAA TALVILOMAA!





 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti