lauantai 17. marraskuuta 2018

Syysmarkkinat!

Valon pilkahduksia

Torstaiaamu alkoi ihanissa merkeissä, sillä koulun pihalla lahjoitettiin heijastimia ja tarjoiltiin lämmintä mehua! Kyseessä oli Valon aamu -tapahtuma, jonka oli koordinoinut HELVARY, eli Helsingin Vanhemmat ry. Tempauksen tavoitteena oli lisätä lasten liikenneturvallisuutta, lisätä kodin ja koulun välistä yhteistyötä ja tietty muistuttaa heijastimien tärkeydestä!



Syysmarkkinat


Tänään lauantaina vietimme perinteisiä Syysmarkkinoita. Suositut Syysmarkkinat ovat mahtava tilaisuus tavata tuttuja, entisiä oppilaita ja opettajia, vanhempia, käpyläläisiä ja Ynkin ystäviä sekä tehdä samalla ostoksia ihanuuksia pursuavista myyntipöydistä. Tänä vuonna luokissa ja käytävillä oli todella paljon myös muuta ohjelmaa: rokkaavan luokan keikka, hyytävä Joulumanala, taidepaja, satutuokioita, disco ja paljon paljon muuta.







Ysit retkillä

Me 9-luokkalaiset olemme käyneet tällä ja edellisellä viikolla yhteiskuntaopin opettaja Esa Saarelaisen kanssa käräjäaoikeudessa sekä bilsan ope Saana Kempin kanssa jätevedenpuhdistamolla. Käräjäoikeudessa oli todella kiinnostavaa seurata, kuinka rikoksia selviteltiin. Jätenvedenpuhdistamoretki oli myös kiinnostava. Tosin siellä oli hieman hankala keskittyä muuhun kuin pahaan hajuun.
Eeva Anttonen 9A



Yläkoulun oppilaskunta irti maasta



Yläkoulun oppilaskunnan ryhmäytymisiltapäivä keskiviikkona onnistui hienosti, vaikka iltapäivällä tuntui, että ympärillä nousee vain toinen toistaan vaikeampia seiniä. Yhteisen ravintolalounaan jälkeen suuntasimme Kalasatamaan uuteen Irti maasta! -kiipeilykeskukseen. Kiipeäminen yhdessä oli hauskaa ja innosti myös vähän kilpailemaan leikkimielisesti (?). Ysiluokan Roope kellotti lopuksi ajan, jota kukaan meistä, ei opekaan, ei enää onnistunut alittamaan.



Tukarit Kakkosella

Menimme tukioppilaiden kanssa Kakkoselle, jossa tutustuimme vähän paremmin toisiimme ja keskustelimme tukareiden tehtävistä. Keskustelimme paljon erilaisista asioista, kuten miten saisimme koulun yhteishengen paremmaksi. Söimme myös herkkuja ja pelasimme erilaisia pelejä. Aloitimme myös suunnitelemaan yläkoululaisille tarkoitettua yhteishenkeä nostattavaa tapahtumaa.
Marilla Lehtinen 9A




ROCK!

Ynkin 4.luokkalaiset ovat innokkaita bändisoittajia. Aamunavauksessa neloset treenasivat varsinaista Syysmarkkina-keikkaa varten, ja hyvin soitto jo soi! Kevät ja Breaking the Law kuultiin salissa, Syysmarkkinoilla keikkalista oli vähän pidempi.

Aurinkoista viikonloppua!
Seuraava viikkotiedote ilmestyy 30.11.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti