perjantai 9. maaliskuuta 2018

Koko koulu liikkuu!Ekaluokkalaiset miettivät naistenpäivän kunniaksi keitä naisia he ihailevat. Tässä muutamia ykkösten esikuvia:

-Ihailen Äitiä, koska hän on kohtelias. –Jade
-Ihailen Äitiä, koska hän on hyvä leipomaan. –Jesper
-Ihailen Hannaa, koska hän on hyvä opettaja ja mukava. –Sofia
-Ihailen Pikku Myytä, koska se irvistelee aina. –Kerkko
-Ihailen Manal Al-Sharifia, koska hän on rohkea. –Lyyti
-Ihailen Sannia, koska se on hyvä laulaja. -Vadelma
-Ihailen Supergirliä, koska hän on supersankari. –Onni
-Ihailen Satua, koska hän on paras opettaja. –Lilli

Koko koulun talviliikuntapäivä Paloheinässä

Vietimme tänään perjantaina koko koulun liikuntapäivää Paloheinässä. Kun Helsingissäkin on kunnon talvi, onnistui päivä yli odotusten. Lunta riitti niin laduilla, pulkkamäessä kuin metsässäkin!  Päivän ohjelman suunnitteli ja toteutti kasin köksä-liikkapainokkaat osana kurssia. Paloheinään oli rakennettu metsämörripolku koulun pienimmille. Lisäksi päivän aikana laskettiin mäkeä, pelattiin lumigolfia ja lipunryöstöä, hiihdettiin ja nautittiin soppatykin ja grillin antimista. Vanhempainyhdistyksen upouusi grilli tuli näin kastettua. Grillimestarille erityiskiitos!
"Vietimme tänään perjantaina koko koulun liikuntapäivää. Osa seiskoista meni hiihtämään ja osa laskemaan mäkeä pulkalla. 10.20 alkoi yläkoulun vuoro pelata minigolfia, jossa pelit päättyivät tasan. On mukavaa, että koulu järjestää koko koulun tapahtumia. Päivä oli kokonaisuudessaan erittäin kiva ja sain viettää paljon aikaa kavereitten kanssa." Jamilla 7A

Kasiluokkalaiset Luonnontieteellisessä museossa

"Kasiluokkalaiset kävivät menneellä viikolla Luonnontieteellisessä museossa tutustumassa elämän syntyyn ja kehittymiseen maapallolla. Näyttelykierroksella opas esitteli eri aikakausia hauskoin tarinoin, ja tietenkin ryhmät tutustuivat museon antiin: eliöihin ja fossiileihin. Lopuksi oppilaat tekivät tehtäväpaketin, johon vastaukset löytyivät museosta ja kierrokselta." Enni, Pyry ja Marilla 8.lk

Seiskat ryhmäytymässä

Seiskat olivat ryhmäytymässä kaupungintalolla keskustassa viime viikon torstaina. Päivä alkoi improvisaatioteatteri Stella Polariksen näyttelijän Elina Stirkkisen alustamana. Elinalla oli tärkeää sanottavaa meille kaikille jokaisen omasta vuorovaikutusvastuusta. Luottamus pitää ansaita ja esimerkiksi tätä harjoiteltiin impron keinoin. Loppupäivän aikana pohjustettiin kevään huumori-ilmiötä ryhmätöin. Ohjelmien välissä nautittiin lounas McDonald'silla.

Kolilaiset reippailemassa ja ryhmäytymässä Solvallassa ja Swinghillissä

"Meillä oli KoLi-ryhmän ryhmäytymispäivä, ja me mentiin laskettelemaan Solvillan Swinghilliin. Aamupäivällä seiskat menivät ryhmäytymään erilaisten ryhmäytymispelien avulla, ja kasit pääsivät seinäkiipeilemään ja ampumaan jousipyssyllä. Iltapäivällä kaikki menivät Swinghillin rinteeseen laskettelemaan. Vaikka jorkut eivät olleet ennen lasketelleet kaikki laskivat innolla. Eväät olivat hyviä ja päivä oli hauska. Kiitos siitä!" Hertta 7A

Lintulautatalkoot

Saaristo-luokan oppilaat ovat nikkaroineet alkuvuoden aikana lintulautoja. Luokassa on sahattu, hiottu, maalattu, lakattu ja naulattu ahkerasti, ja nyt on viisi hienoa lintulautaa viety lähimetsään.

Vaikuttava Tulppaanikupla

Talviloman jälkeen TOTEM-teatteri vieraili koulullamme ja saimme nauttia heidän Tulppaanikulpa-nimisestä esityksestään. Esitys käsitteli rahataloutta. Lapset, ja aikuisetkin, nauttivat esityksestä! Myös työpajat, joissa jatkettiin saman aiheen käsittelyä, olivat mieluisia. Pajoissa kehitettiin mm. luokalle oma valuutta. Kiitos tästäkin elämyksestä vanhempainyhdistykselle!


Seuraava viikkotiedote ilmestyy 23.3. 
Talvista viikonloppua!
Vihdoinkin kunnon talvi! t: Liikkaopet
Kuvassa tiukka matsi Raviksella YNK-Käpylän PK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti