perjantai 20. tammikuuta 2017

Kohti kevättä!

Loppiaisen jälkeen kouluun palasi virkistyneitä oppilaita ja opettajia. Eilen oli Heikin päivä, jona vanha kansa uskoo talven selän taittuvan. Kohti kevättä mennään siis kovaa vauhtia. Tänään on muuten koulua käyty tänä lukuvuonna tasan 100 päivää! Vaikka joululomaa ei vietettykään kovin talvisissa tunnelmissa, olemme tammikuussa päässeet nauttimaan talven riemuista. Opettajat kävivät heti koulun alkuun virkistymässä Löylyssä ja uskalikot pulahtivat jopa uimaan! Oppilaiden talvi-ilot eivät ole olleet aivan yhtä hyisiä.

Ykköset pulkkamäessä

Heti ensimmäisellä kouluviikolla ykköset riensivät pulkkamäkeen, kun kerrankin sää suosi pulkkailua! Riemun kiljahduksia ja vauhdin huumaa!Ykköset ja kummikutoset luistelemassa

Kummioppilaat johdattelivat ykköset ensimmäistä kertaa tänä talvena Raviksen jäälle. Kummit sitoivat pienten luistimet ja ohjasivat luistelun saloihin. Opettajat ihastelivat kutosten omatoimisuutta ja ohjaustaitoja. Koko porukalla oli hurjan kivaa ja opettajatkin pääsivät nauttimaan piruettien tekemisestä!
Tunnustus kv-kouluna toimimisesta


Rehtori Sari Sola, kv-toiminnasta vastaava opettaja Katja Nieminen sekä ysiluokan oppilaat Eini Ristilä ja Dagny Sumin kävivät opetusvirastossa vastaanottamassa kunniakirjan kansainvälisenä kouluna toimimisesta. Koulumme on ottanut monen vuoden ajan vastaan kansainvälisiä vieraita ja toivottanut heidät tervetulleeksi tutustumaan suomalaisen koulun käyntiin. Eini Ristilä kertoo, että oppilaat pääsivät myös haastateltaviksi opetusviraston julkaisuja varten.

Opetusviraston kv-päällikkö Hanna Björkman sekä ysiluokan tytöt

Ynkin Sanomat

Joululoman jälkeen alkoi uusi valinnaiskurssi, jossa tutustutaan toimittajan työhön kevätlukukauden ajan. Kurssilaiset kirjoittavat juttuja perustamaansa Ynkin Sanomat -lehteen. Kun lehti ilmestyy, sitä voi lukea sähköisesti ja siitä tehdään myös paperiversioita luokkiin luettavaksi. Kurssilaiset saattavat kirjoittaa myös Ynkin viikkotiedotteeseen koulun ajankohtaisista asioista. Jäämme innolla odottamaan kurssin tuotoksia!


Seuraava tiedote ilmestyy taas kahden viikon kuluttua!
Rentouttavaa viikonloppua!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti