perjantai 12. joulukuuta 2014

Tonttu-Idol 2014
 
Syyslukukauden loppu lähenee ja kiivas hyörinä on tällä viikolla täyttänyt koulutalon. Koerumba on sekä oppilailta että opettajilta nyt takana päin, joten ensi viikolla alamme täällä koulussa joulun juhlinnan! Juhlakalenterissa on ensi viikolla puurojuhlia, joulukirkko ja lauantaina lukukauden päättävä joulujuhlanen.
 
Maanantaina 6.luokka pisti viikon räväkästi vauhtiin. Blues Brother Emil and his Sisters totesivat laulaen ja tanssien "Everybody needs somebody".
 
Muina aamuina seurattiin, kuinka tontut ja viidesluokkalaiset löysivät virtuaaliyhteyden joulupukinkirjeiden parissa, kuka voitti Tonttuidol-tittelin arvovaltaisen raadin edessä sekä kuultiin yhdeksännen luokan tenorivoittoista tonttulauluyhtyettä.
 
Kouluviikon päätti mielet herkistänyt ja salin hiljentänyt 4.luokan Lucia-kulkue. Tänä vuonna    se vaelsi haitarin ja poikakuoron säestämänä.

Perinteiseen tapaan joulutunnelmiin virittäydyttiin myös yhdessä lähialueen toimijoiden kanssa. Jenni-ope vei Lucia-kulkueen kuoroineen esiintymään Käpyrinteen palvelutalon asukkaille.
Käpylinnan eskarit puolestaan tulivat toppapuvut kahisten seuraamaan perjantain Lucia- kulkuetta koululle ja ottivat luontevasti paikansa isompien joukosta eturivistä. Poroaskartelujen ja laulutouhujen välissä tehty koulureissu ei tuntunut tulevia koululaisia jännittävän, olihan koulu usealle oman siskon tai veljen tuttu koulu. Hartaan kuvaelman jälkeen meno jatkui vielä hilpeänä ja riehakkaana 1.luokkalaisten liikuntatunnilla pelien ja leikkien merkeissä. Moni vanha kaveri päiväkodista leikki puolen vuoden tauon jälkeen yhdessä taas!

Tänään pienimpien viilettäessä salissa Yhtenäiskoulun opettajia ja lukiolaisia vieraili  Alppilan lukiossa tutustumassa taloon. Alppilan lukion opiskelijat ottivat ynkit vastaan raikuvin aplodein ja kahvittivat tutustujia. Opettajakunta esittäytyi ja ohjelmanumerona oli myös sumopainia, musisointia sekä virallistakin virallisempi esittelyvideo Alppilan lukiosta. Lisäksi opiskelijoille esiteltiin tulevaa KV-toimintaa, ja opettajakunta piti ensimmäisen suunnittelukokouksen, jossa linjattiin yhdistymiseen liittyviä toimenpiteitä. Mukava vierailu, jonka päätteksi oli hyvä todeta, että meillähän on valmiiksi jo paljon yhteistä!
 

...Nyt enää kuusi kouluaamua...
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti