perjantai 31. elokuuta 2012

Viikkotiedote 31.8.2012 (477)

Kohta päästään kangaspuille

Minnan vitosluokka aloitti käsityötunnit kokoamalla käsityöluokkaan tilatut komeat kangaspuut.

Kokoaminen vaati nokkeluutta, pohdiskelua ja päättelykykyä, ja pian koko komeus seisoikin uljaana odottamassa loimilankoja ja kutojia. Poppanaa, mattoa, ryijyä...kaikkea tätä ja paljon muutakin on kuulemma tiedossa syksyn mittaan.

Onneksi on vanhempainyhdistys

Kiitos kangaspuista kuuluu Yhtenäiskoulun vanhempainyhdistykselle, joka on tiivis ja tärkeä osa koulumme toimintaa ja jota ilman kangaspuiden hankkiminen olisi vain jäänyt haaveeksi. Sen lisäksi, että vanhempainyhdistys tukee koulua erilaisissa materiaalihankinnoissa, se järjestää teemailtoja ja tapahtumia, pitää toisinaan kursseja ja diskoja sekä kukittaa vuosittain niin henkilökunnan kuin koulunsa päättävät oppilaatkin. Yhtenä vuoden kohokohtana ovat perinteiset syysmarkkinat, jotka vanhempainyhdistys järjestää yhdessä koko koulun kanssa.

Aktiivista vanhempainyhdistystä ei ole olemassa ilman aktiivisia ja lastensa koulunkäynnistä kiinnostuneita vanhempia. Siksi tänäkin syksynä vanhempainyhdistys toivottaa kaikki toiminnasta kiinnostuneeet vanhemmat mukaan iloiseen joukkoonsa, joka kokoontuu säännöllisesti jokaisen kuukauden ensimmäisenä tiistaina. Syksyn ensimmäinen kokous on opettajainhuoneessa ensi viikon tiistaina 4.9. klo 18. Tervetuloa mukaan!

Ensi viikolla vanhempainilta

Vanhempainyhdistyksen  toimintaan pääsee tutustumaan myös ensi viikolla pidettävässä koko koulun yhteisessä vanhempainillassa. Tilaisuus alkaa torstaina 6. syyskuuta klo 18 yhteisellä salitilaisuudella, jonka jälkeen kokoonnutaan kotiluokkiin keskustelmaan oman luokan asioista. Kuudesluokkalaisten järjestämä puffetti on avoinna klo 17.30 alkaen.

Nähdään ensi viikolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti