perjantai 17. elokuuta 2012

Viikkotiedote 17.8.2012 (475)

Tervetuloa Yhtenäiskouluun!

Kesä tuli vihdoin - ja koulu alkoi. Tämä outo yhteensattuma ei yhtenäiskoululaisia surettanut, niin iloisella mielellä palasi koko talon väki loman jälkeen töihin. Malja uudelle lukuvuodelle nostettiin perinteisin sanoin: skuul!

Jälleennäkemisen riemu piti tunnelman katossa koko maanantaipäivän, joka alkoi opettajien suunnittelukokouksella. Puoliltapäivin aloittivat työvuotensa lukiolaiset. Peruskoululaiset tulivat kouluun vasta tiistaina, jolloin pidettiin salissa koko koulun yhteinen aloitusjuhla jokavuotisine traditioineen.

Liikunnanopettajamme Janiina, joka on tänä vuonna ottanut hoitaakseen myös peruskoulun apulaisrehtorin tehtävät, juonsi tilaisuuden. Aluksi hän toivotti tervetulleiksi Nipan uudet ekaluokkalaiset, joiden sisääntuloa säestettiin raikuvin aplodein.

Peruskoulun rehtori Sari Sola ja lukion uusi rehtori Jouni Rasa nousivat yhdessä lavalle esittämään tervetulotoivotuksensa ja kannustuksensa koko kouluyhteisölle. Myös uudet opettajakunnan jäsenet esiteltiin.

Urho Puuron esiintymistä odotetaan joka vuosi yhtä innokkaasti. Yhtenäiskoulu osaa arvostaa ikiomaa runoilijaansa, jonka valloittavan vanhanaikaiset, riemastuttavan nokkelat ja kauniin runolliset eläinsadut irvailevat joka syksy nyky-yhteiskunnan ilmiöitä ja ihmisluonnon heikkouksia. Metsän väestä löytyi tälläkin kertaa törmäilijöitä, tärkeilijöitä, äänekkäitä laumasieluja ja hiljaisia salaviisaita - ihan niin kuin meistä ihmisistäkin. Häiskän esitystä kuunneltiin etunojassa.


Toinen huippuhetki on abien ja ekaluokkalaisten kohtaaminen aloitusjuhlan lopussa: jokainen uusi pieni koululainen sai oman aapisensa abiturientin kädestä. Tervetuloa Yhtenäiskouluun viihtymään, kasvamaan ja oppimaan!

Aloitusjuhlassa oli mukana iso joukko ekaluokkalaisten vanhempia. Rehtori kohdisti tervetulotoivotuksensa myös heille, samoin kaikille niille, jotka eri luokkatasoilla aloittavat ensimmäistä vuottaan Yhtenäiskoulussa. Kotiutukaa pian, olette tervetulleita!


Vanhempainyhdistys tarjosi vanhemmille tervetuliaiskahvit aloitusjuhlan jälkeen aurinkoisella pihamaalla.  Yhdistyksen aktiivit sekä koko koulun väki toivovat, että mahdollisimman moni huoltaja lähtisi mukaan korvaamattoman vanhempainyhdistyksemme hauskaan ja hyödylliseen toimintaan!


 

Kauniita elokuun päiviä!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti