perjantai 14. maaliskuuta 2014

Viikkotiedote 14.3.2014

Kevät on virallisesti täällä, ihanaa! Toisinaan tässäkin koulussa on viikkoja, jolloin ei yksinkertaisesti tapahdu mitään normaaliarjesta poikkeavaa. Tämä viikko oli yksi sellainen.Kahdeksasluokkalaiset ovat olleet koko viikon työharjoittelussa, alakoulu suuntaa vauhdilla kohti kevättä, uintikerrat alkavat olla takana päin ja kevätretket ovat puolestaan ajankohtaisia. Lukion puolella abit puurtavat täyttä vauhtia yo-kirjoituksia, parhaillaan liikuntasali on täynnä englannin kirjoittajia. Kaikki on sujunut hyvin ja puoliväli on saavutettu. Abeilla on enää ensi viikko jäljellä ja sitten lukion ehkä suurin yksittäinen rutistus on takanapäin. Tämä jos jokin on selkeä kevään merkki.


Ykkösluokkalaiset puolestaan juhlistivat kevään alkamista torstaipäivän retkellä Taivaskalliolle. Ekaluokkalaiset pääsivät seikkailemaan erilaisilla poluilla, saivat nauttia ihanasta auringonpaisteesta pienimuotoisen piknikin siivittämänä ja mikä tärkeintä: pääsivät viilettämään raikkaassa kevätsäässä iloisen temmellyksen merkeissä.

 
Muita varmoja keväänmerkkejä Yhtenäiskoulussa on hyppynarujen palaaminen välitunneille, neliksen pelaaminen liikuntatunneilla sekä tietenkin koulun pihan lakaisu. Kyllä se nyt vaan niin on, että kevät on saapunut ja se näkyy kaikkien kasvoilta. Auringonpaiste auttaa jaksamaan kovimmankin kiireen keskellä ja ihmiset ovat paremmalla tuulella. Otetaan nyt siis tästä mahtavasta vuodenajasta kaikki ilo irti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti