perjantai 17. helmikuuta 2023

Ynk + Ystävänpäivä = Ynkstävänviikko!

 

Viikolla ennen hiihtolomaa olemme viettäneet perinteikästä Ynkstävänviikkoa. Hauskat tapahtumat, pukeutumispäivät ja ystävyydenosoitukset eivät ole siis rajautuneet pelkästään ystävänpäivälle, vaan olemme saaneet nauttia niistä koko viikon!

Talviliikuntapäivän riemuja

Keskiviikkona matkustimme koko koulu kohti Paloheinää. Päivän aloitimme lipunryöstöllä talvisessa metsässä, evääksi söimme makkaraa, pullaa ja pillimehua ja sen jälkeen pääsimme vielä jäähalliin luistelemaan. Punaisilta poskilta ja hymysuilta ei vältytty, kun sääkin antoi parastaan. Kiitos kasin KoLilaiset ja liikkaopet hauskan päivän järjestämisestä! 






Kiitokset Käpylän Shellille makkaroiden lämmittämisestä!





Diskoilua, pukeutumista, karaokea

Ynkstävänviikko on tuonut kouluumme paljon erilaista ohjelmaa. Tiistaina alakoululaisille järjestettiin disko ja yläkoululaiset saivat karaokevälkän. Maanantaina oppilaat pukeutuivat yökkäreihin, kun taas loppuviikosta päälle eksyivät erilaiset Ari-asut. 



Terveisiä Ranskasta!

Ranskalaiset opetusharjoittelijat Charlotte ja Johanie valmistivat Chandeleur-juhlan kunniaksi creppejä 5. luokan ranskan tunnille. Oppilaat tilasivat lettukahvilasta ranskaksi letut mieleisillään täytteillä ja mehua kylkeen.





Charlotte ja Johanie toivat kouluumme myös ranskalaista ystävänpäiväperinnettä ja askartelivat seinälle suuren ystävyyden puun. Siihen jokainen saa kirjoittaa tai piirtää oman kukkansa.



Bändikatselmus

Viikkomme huipentui salissa järjestettyyn bändikatselmukseen, jossa esiintyivät neloset, vitoset, kutoset ja kasit. Saimme kuulla taidokkaita ja hauskoja esityksiä, kiitos!






Ruokavälkällä ysit kartuttivat Tallinnanmatkakassaansa ja möivät mokkapaloja makeannälkäisille.


Nyt on aika taas hengähtää, ulkoilla ja nauttia lomasta -
Ynkstävällistä talvilomaa! 💝

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti